صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شكاف در پرسپوليس

کد خبر: ۲۳۸۲۱
| |
16373 بازدید

اختلاف بوجود آمده بين حسين هدايتي و داريوش مصطفوي عميق‌‏تر از آني است كه با يك جلسه حل و فصل شود و از اين رو سازمان تربيت بدني شديدا بدنبال يك جانشين براي هدايتي است.

به گزارش ايلنا، حسين هدايتي كه با تكيه براعتبار مادي خود وارد هيات مديره پرسپوليس شد و چيزي نگذشت كه از سوي سازمان تربيت بدني به عنوان رييس هيات مديره اين باشگاه منصوب شد اكنون خواهان اختيارات بيشتري در اين باشگاه است كه براي رسيدن به اين مهم، مشكل بزرگي به نام داريوش مصطفوي را سد راه خود مي‌‏بيند.

گرچه طرفين همواره از وجود فضايي دوستانه و محبت آميز در هيات مديره باشگاه سخن گفته‌‏اند اما يكي از اعضاي با نفوذ هيات مديره پرسپوليس به ايلنا مي‌‏گويد: حسين هدايتي بدنبال كسب اختيار تام در باشگاه پرسپوليس است و گويا در ابتدا وعده و وعيدهايي نيز به وي داده شده بود اما امروز كه اين وعده‌‏ها عملي نشده هدايتي نيز خواهان جدايي از پرسپوليس است.

اين عضو هيات مديره مي‌‏گويد : داريوش مصطفوي گويا نفوذ بيشتري نسبت به هدايتي در جمع مديران ارشد سازمان تربيت بدني دارد و از آنجا كه سازمان تربيت بدني دوست ندارد كه اين عضو فوتبالي خود را از جمع هيات مديره از دست بدهد بنابراين چندان به هدايتي روي خوش نشان نداده و كماكان خواهان ادامه فعاليت داريوش مصطفوي به عنوان مدير عامل است، در همين حال مشغول رايزني با افرادي است كه در حد و اندازه هدايتي به لحاظ مالي باشند و دردسرها و زياده‌‏خواهي‌‏هاي هدايتي را هم نداشته باشند. يكي مثل انصاري در استقلال كه به رغم اعتبار مالي بالايي كه دارد چندان مثل هدايتي زياده خواه هم نباشد.

از طرفي گفته مي‌‏شود افراد صاحب نفوذ ديگري هم كه از پشتوانه‌‏هاي مالي بهتري حتي نسبت به هدايتي برخوردارند پيشنهاد همكاري با پرسپوليس را داده‌‏اند و هدايتي كه متوجه اين فضا شده رفتن را بر ماندن ترجيح داده است.

اگر چه سازمان تربيت بدني تا كنون در اين خصوص سكوت اختيار كرده و بر ادامه حمايت خود از هدايتي اصرار مي‌‏ورزد اما از آنجا كه حاضر نيست حمايت خود را از مصطفوي هم كم و كوتاه كند رييس هيات مديره پرسپوليس ديگر تمايلي به ماندن در اين پست تشريفاتي را ندارد.

با اين وجود و آنچه كه اين روزها بيش از هر مورد ديگري هيات مديره باشگاه پرسپوليس را به خود مشغول داشته است بازيها و نتايج پر فراز و نشيبي است كه تيم پرسپوليس در ليگ برتر كسب مي‌‏كند و كارشناسان بر اين باورند كه اگر پرسپوليس اين هفته هم نتواند نتيجه مطلوبي كسب كند كار براي ادامه مربيگري افشين قطبي دشوار خواهد شد و به گفته يكي از اعضاي هيات مديره ديگر نمي‌‏توان هواداران و رسانه‌‏ها را با الفاظ بازي داد و از قلب شير و دل موش سخن به ميان آورد!

هيات مديره پرسپوليس بر اين باورند كه اگر در بازي اين هفته مقابل صباي قم پيروزي بدست نيايد پرسپوليس از قافله قهرماني عقب مي‌‏افتد و ديگر نمي‌‏توان تيم را با حرفهاي خوب و وعده‌‏هاي رنگارنگ جمع و جور كرد. هفته چهاردهم ليگ برتر هفته‌‏اي تعيين كننده براي كادر فني باشگاه پرسپوليس خواهد بود هر چند كه كارشناسان بر اين باورند كه شكست و پيروزي در بازي اين هفته علاوه بر كادر فني ممكن است تغييراتي را متوجه مديريت باشگاه هم داشته باشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟