صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نقص فنی در هواپیمای حامل داوودی و هیئت همراه

کد خبر: ۲۳۰۶۳
| |
12055 بازدید

هواپیمای حامل معاون اول رئیس جمهور و هیئت همراه در آستانه بازگشت از کرمان به تهران دچار نقص فنی شد.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر، هواپیمای حامل دکتر پرویز داوودی که برای شرکت در مراسم آیین بهره برداری از کارخانه کک سازی صبح امروز به کرمان سفر کرده بود به هنگام بازگشت دچار نقص فنی شد.

هواپیمای مذکور که پس از حرکت در باند پرواز قرار گرفته بود و آماده پرواز شده بود مجدد به محل توقف خود در فرودگاه بین المللی کرمان بازگشت.

مهندسین پرواز در حال برطرف کردن این نقص فنی هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۹ - ۱۳۸۷/۰۸/۰۶
یکبار هم اینها ببینند این قارقارکها چه بلایی سر مردم میاورد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۲ - ۱۳۸۷/۰۸/۰۷
نقص فني در همه جاي دنيا هست. نه اينقدر سياه ببينيم و نه آنقدر سفيد. من در يك پرواز حدود 3 ساعت در آمستردام در حاليكه در هواپيما را بسته بودند نشستم تا نقص بوجود آمده را رفع كنند. جالب اينكه هيچكس اعتراضي نكرد و فقط كادر پرواز ضمن احترام به مسافرين و شرح مشكل بوجود آمده با روزنامه ، نوشيدني و... از مسافرين پذيرايي مي كردند. البته نبايد نقش تحريم را در صنعت حمل و نقل هوايي ناديده گرفت. يا علي(ع)
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟