حمايت كريمي از دي كارمو
تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران ظهر امروز در زمين 2 ورزشگاه راه آهن برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين از ساعت 12 ظهر در زمين شماره 2 ورزشگاه راه آهن آغاز شد و بازيكنان به گرم كردن، حركات كششي، آقا وسط و هندبال در يك نيمه زمين پرداختند و در پايان نيز سانتر از جناحين و ضربه به سمت دروازه را تمرين كردند.
* قبل از تمرين جلسه اي با حضور اعضاي كادر فني به مدت 20 دقيقه در رختكن برگزار شد.
* ابراهيم توره، الونگ الونگ مسعود زارعي و محمد علوي غايب بودند.
* حميد علي عسگر و ايپكچي با اجازه قطبي تمرين نكردند.
* كريم باقري و مهدي واعظي در تمرينات گروهي شركت كردند.
* افشين قطبي نكاتي را به ماركو براي تمرين دادن مناسب دروازه بانان يادآور شد. عابدزاده بيشتر نظاره گر تمرينات بود.
* حدود 200 تماشاگر از نزديك نظاره گر تمرين بودند و با تشويق تمامي بازيكنان، مربيان و اعضاي باشگاه خواستار برتري سرخپوشان در ديدار مقابل برق شيراز شدند. آنها همچنين ناراحتي خود از غيبت توره را نيز اعلام كردند.
* علي كريمي بارها به راهنمايي و حمايت از دي كارمو پرداخت و پس از گلزني وي را تشويق مي كرد.
* در انتهاي تمرين امروز مهدي واعظي در جمع بازيكنان پرسپوليس از زحمات دكتر زرينه تقدير كرد و خطاب به بازيكنان گفت: باشگاه پرسپوليس بايد قدر اين پزشك را بداند چون سلامتي خود را مديون او هستم.
* تمرين ساعت 12/20 به پايان رسيد. بازيكنان بايد ساعت 30/19 امشب براي برپايي اردوي پيش از بازي مقابل برق شيراز، خود را در هتل لاله به كادر فني معرفي كنند.


