صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دیدار دوستانه فوتبال ايران و كويت

کد خبر: ۲۱۹۶۱
| |
1275 بازدید

برنامه های تیم ملی فوتبال کشورمان تا دیدار با امارات در دیدار صبح امروز مهدی تاج با علی دایی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش مهر، در این دیدار که صبح امروز با حضور مهدی تاج ، علی دایی و احمد ابراهیمی درمحل فدراسیون فوتبال برگزارشد، برنامه های تیم ملی تا پیش از دیدار29 آبان مقابل امارات مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

در این جلسه حضور تیم ملی در دیدار دوستانه مقابل کویت 5 روز پیش از دیدار با امارات که قرار است به مناسبت خداحافظی تعدادی از ملی پوشان اسبق این تیم برگزار شود، مورد تاکید قرارگرفت.

در این دیدارعلی دایی برنامه اردوهای آماده سازی تیم ملی تا پیش از دیدار با امارات را به مدیر تیم های ملی ارائه کرد تا ضمن هماهنگی با سازمان لیگ، برنامه ریزی های لازم در این زمینه انجام شود.

در این نشست نایب رئیس فدراسیون ضمن اعلام حمایت از برنامه های تیم ملی برای حضورقدرتمند در دیدارهای آینده مسابقات مقدماتی جام جهانی، آمادگی فدراسیون فوتبال را برای حضور قدرتمند درمسابقات آتی را مورد تاکید قرار داد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟