صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پرسپوليس- فولاد، هندوانه در بسته!

کد خبر: ۲۱۹۱۰
| |
1856 بازدید

در آخرين ديدار از هفته پنجم كه به صورت معوقه برگزار مي‌شود، پرسپوليس به مصاف فولاد خوزستان مي‌رود.

به نوشته روزنامه دنياي اقتصاد، فولاد خوزستان كه پس از يكسال حضور در ليگ يك مجددا به ليگ برتر بازگشته با آقا معلم در هفته‌هاي اول نتايج خوبي گرفته بود. فولاد در چند بازي ابتدايي باعث شد تا همه حساب ويژه‌اي روي اين تيم باز كنند و حتي بگويند سرخپوشان اهوازي براي تكرار تجربه قهرماني به ليگ برتر آمده‌اند.

البته افت اين تيم در چند بازي بعدي باعث شد تا همه از اين پيش‌بيني خود ابراز پشيماني كنند! اين تيم هم‌اكنون با 9 امتياز و يك بازي كمتر در رده دوازدهم جدول قرار دارد. فولادي‌ها هفته گذشته به مصاف مس كرمان رفتند و با نتيجه 2-2 اين تيم را متوقف كردند.

با اين وجود جلالي همچنان از نداشتن يك مهاجم خوب و ششدانگ رنج مي‌برد. او كه در ابتداي فصل احمد مومن‌زاده را نخواست حال از اين و آن درخواست معرفي مهاجم مي‌كند تا شايد بتواند اين مشكل را حل كند. تا الان برزيلي‌هاي زيادي به تمرين فولاد آمده‌اند، اما هيچ‌كدام از آنها نتوانسته‌اند رضايت سرمربي سخت‌گير فولاد را جلب كنند. كار به جايي رسيد كه جلالي مجبور شد از سهراب بختياري‌زاده در خط حمله استفاده كند البته ضعف خط دفاعي باعث شد كه او از تكرار اين تجربه در بازي‌هاي بعدي جلوگيري كند.

در آن سوي ميدان هم پرسپوليسي‌ها اگرچه شرايط بسيار بهتري در جدول دارند، اما به خاطر باخت پرگل هفته گذشته چندان از نظر روحي وضعيت مناسبي ندارند. اگر جلالي مهاجمان خوبي ندارد افشين قطبي هم در بازي گذشته متوجه شد كه چندان نمي‌تواند به خط دفاعي فعلي‌اش دل ببندد. سپهر حيدري و مجتبي شيري عملكرد بسيار بدي داشتند تا سرمربي را براي اين بازي به فكر تغيير و تحولاتي بيندازد.

در خط حمله هم نه دي‌كارمو آن بازيكن وعده داده شده بود و نه توره چارچوب شناس نشان داد (هرچند كه وي يكي از غايبان بازي امروز است) تا هافبك‌هاي تيم به خصوص علي كريمي شانس اول گلزني در اين ديدار باشند. علي كريمي را در اين بازي مي‌توان برگ برنده قطبي دانست. در شرايطي كه كريم باقري هم به دليل مصدوميت نمي‌تواند تيم را همراهي كند كريمي اميد اول همه پرسپوليسي‌ها خواهد بود.

البته آنها اميدوار هستند كه سرمربي‌شان با توجه به غيبت كريم باقري چاره‌اي انديشيده باشد تا مقابل فولاد همانند ابومسلم به بن‌بست برخورد نكنند.پيش‌بيني اين بازي بسيار سخت است. نه فولاد را مي‌توان يك تيم از پيش بازنده دانست و نه پرسپوليس را از پيش برنده. براي مشخص شدن نتيجه تنها بايد صبر كرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟