صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پيروزي پرگل بارسلونا برابر اتلتيكو

کد خبر: ۲۰۲۷۳
| |
1536 بازدید

بارسلونا هفته ششم رقابت‌هاي لاليگا را با يک پيروزي قاطعانه آغاز کرد.

به گزارش ايسنا، هفته ششم رقابت هاي لاليگا شنبه شب با برگزاري دو ديدار آغاز شد که طي آنها، بارسلونا و ويارئال برابر حريفان به پيروزي رسيدند.

در اين ديدارها، بارسلونا در خانه 6 بر يک اتلتيکو مادريد را در هم کوبيد. براي آبي و اناري پوشان در اين ديدار، "مارکس"(3)، "اتوئو"(5، از روي نقطه پنالتي، 18)، مسي(8)، "گوديانسن" (28) و"آنري" (47) گلزني کردند. تک گل اتلتيکو را هم "رودريگس" در دقيقه 13 به ثمر رساند.

در ديگر ديدار شنبه شب، ويارئال 2 بر يک از سد رئال بتيس گذشت. براي ويارئال رودريگس در دقيقه 68 و لورنته در دقيقه 70 گلزني کردند و تنها گل حريف را هم داميا در دقيقه 20 به ثمر رساند.

رقابت‌هاي اين هفته يک‌شنبه شب با برگزاري 8 ديدار ديگر دنبال مي شود که در مهمترين آنها اوساسونا به همراه جواد نکونام و مسعود شجاعي به مصاف ريسينگ سانتاندر مي رود و رئال مادريد ميزبان اسپانيول است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟