صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حمله مسلحانه در ماهشهر،‌ دو کشته بر جاي گذاشت

مهاجمان مسلح به هنگام فرار با مأموران درگير شده و يكي از آنان را نيز زخمي كرده و به دنبال آن متواري شدند. هنوز اطلاعات دقيقي از اين حادثه و هويت عاملان آن منتشر نشده است.
کد خبر: ۲۰۱۹۵
| |
10028 بازدید

حمله مسلحانه افراد ناشناس در نزديكي يك مسجد در شهرك طالقاني بندر ماهشهر،‌ دو كشته و پنج مجروح بر جاي گذاشت.

به گزارش خبرنگار «تابناك»، يك مقام مسئول با اعلام اين خبر گفت: همزمان با حلول عيد سعيد فطر، دو راكب موتور سيكلت، اقدام به تيراندازي به گروهي از جوانان و مؤمنان مسجد نزديك شهرك طالقاني ماهشهر كردند كه بر اثر آن دو نفر از نمازگزاران كه يكي از آنان دانشجو بود، به شهادت رسيده و پنج نفر ديگر زخمي شدند.

اين گزارش مي‌افزايد: مهاجمان مسلح به هنگام فرار با مأموران درگير شده و يكي از آنان را نيز زخمي كرده و به دنبال آن متواري شدند.
هنوز اطلاعات دقيقي از اين حادثه و هويت عاملان آن منتشر نشده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟