صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حاشيه‌هاي متعدد دربي 65

کد خبر: ۲۰۰۷۵
| |
6359 بازدید

* امير واعظ آشتياني پس از اينكه شب گذشته با بازيكنان و كادر فني استقلال در هتل المپيك ديدار كرد، با هواداران پرسپوليس و استقلال كه براي حضور زود هنگام در آزادي از ديشب پشت درهاي ورزشگاه به خصوص در ضلع شرقي قرار گرفته بودند، ديدار كرد. مديرعامل استقلال در حالي كه ساعت از 23:30 گذشته بود، بين تماشاگران دو تيم كنار آتشي كه برافروخته بودند، نشست و براي دقايقي به خواسته آنها گوش داد.

* عباس شير خدا مرشد قديمي کشورمان که سابقه اي نزديک به نيم قرن در اين خصوص دارد،در ورزشگاه آزادي به اجراي مراسم پراخت و در مدح امير مومنان حضرت علي(ع) اشعاري را سرود. اين مراسم در حالي رخ داد که تماشاگران حاضر در استاديوم هيچ توجهي به آن نداشتند و کار خود را انجام مي دادند.

* همزمان با ورود بازيکنان پرسپوليس و به محض اينکه هواداران استقلال آنها را مشاهده کردند،شعارهايي را عليه عليرضا واحدي نيکبخت بازيکن سابق تيم خود که در تيم حريف توپ مي زند، سر دادند و به او فحاشي کردند و همچنين و با پرتاب اشيا از جمله سنگ، قوطي‌هاي آب معدني و ديگر وسايل به سوي او ، وي را مورد اهانت قرار دادند. توهين به نيكبخت در طول ديدار ادامه داشت.

* خانچرلي معاون امنيتي پليس تهران بزرگ، از دستگيري تعدادي از جاعلان و متخلفان در داربي 65 خبر داد و در ادامه وضعيت امنيتي استاديوم آزادي را مطلوب ارزيابي كرد.
وي با تاكيد بر اين كه اگر فروش بليت در چند نقطه مختلف پايتخت و يا بعضي از شهرستان‌ها مانند كرج صورت مي‌گرفت، با ازدحام چنين جمعيتي از روز چهارشنبه تا كنون روبرو نبوديم، افزود: فروش بليت در ورزشگاه آزادي موجب شد كه پليس چهار هزار نيرو، بيشتر از نيروهايي كه در بازي‌هاي گذشته فوتبال به كار مي‌گرفت را در استاديوم مستقر كند كه اميدواريم در بازي‌هاي بعدي، فروش بليط در چند نقطه انجام شود.

* ماموران مستقر در ورزشگاه آزادي تهران پس از ازدحام بيش از حد تماشاگران، درهاي ورزشگاه را به روي آنان باز كردند تا علاقه مندان به صورت رايگان وارد استاديوم شوند كه اين امر باعث شد تا بازار سياه فروش بليت‌هاي اين بازي متوقف شود.
* با تلاش و هدايت ماموران نيروي انتظامي، بيش از ‪ ۳۰‬هزار تماشاگر كه موفق به تهيه بليت بازي نشده بودند، با آرامش ورزشگاه آزادي تهران را ترك كردند. بازگشت اين عده به دليل تكميل ظرفيت ورزشگاه صورت گرفت و باعث شد مشكل ترافيك سنگين اطراف ورزشگاه نيز مرتفع شود
.
* پيش از شروع بازي دو تيم، افشين قطبي لوح يادبود باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس را به امير قلعه نويي تقديم كرد.

* طرفداران تيم پرسپوليس پوسترهاي بزرگي از تصوير افشين قطبي سرمربي تيم و علي كريمي در دست داشتند. تماشاگران استقلال نيز تصوير بزرگي از مجتبي جباري را با خود به داخل ورزشگاه آورده بودند.

* پيش از آغاز اين ديدار از عبدالله موزون و علي خسروي پيشكسوتان داوري با حضور دبيركل فدراسيون فوتبال تجليل شد.

* بازيكنان دو تيم پرسپوليس و استقلال تهران با شعار وحدت ملي و همبستگي بر روي پيراهن‌هاي خود وارد زمين شدند.

* بيش از ‪ ۲۰‬تماشاگر ديدار تيم‌هاي فوتبال پرسپوليس و استقلال تهران در اطراف ورزشگاه آزادي دچار آسيب ديدگي شدند.

* بسياري از تماشاگران در راهروهاي ورزشگاه مشغول استراحت هستند كه اين امر تردد را در اين نواحي با مشكل روبرو كرده است.

* ازدحام جمعيت در ضلع غربي ورزشگاه آزادي به خصوص ورودهاي ‪ ۱۲‬و ‪ ۱۴‬باعث بروز درگيري ميان برخي از تماشاگران شده است.

* بروشورهاي تبليغاتي فراوان برخي از شركت‌هاي خصوصي در سنگ فرش اطراف ورزشگاه آزادي ديده مي‌شود كه صحنه نامتعارفي را رقم زده است.

* زماني كه علي كريمي براي زدن ضربه كرنر به سمت راست دروازه استقلال زد، به دليل پرتاب اشياء مختلف از سوي تماشاگران استقلال روبه روي آنها قرار گرفت و در زدن ضربه كرنر دچار مشكل شد.

* بيشتر عكاسان و تصويربرداران خبري در پشت دروازه استقلال تجمع كرده بودند.

* قلعه‌نويي به كارت آرش برهاني براي تمارض اعتراض زيادي داشت. وي هنگامي كه بازيكنان پرسپوليس در محوطه‌ جريمه به زمين مي‌خوردند، اعتراض زيادي به سعد كميل داور اين ديدار داشت كه به آنها نيز بايد كارت زرد دهد. اين اعتراضات قلعه‌نويي تا پايان نيمه‌ي نخست نيز ادامه داشت و پس از سوت پايان به وسط زمين رفته و به جان‌واريو و چند بازيكن ديگر اين تيم به شدت اعتراض كرد.

* قطبي پس از آنكه كمك داور داربي آفسايدهاي عليه تيم استقلال مي‌گرفت، براي وي دست مي‌زد و او را تشويق مي‌كرد.

* درابتداي بازي طبق برنامه‌اي كه مسوولان تيم پرسپوليس طراحي كرده بودند، افشين قطبي سرمربي اين تيم همراه با چند تن از جانبازان، معلولان و ايثارگران كشورمان به سمت جايگاه هواداران پرسپوليس رفته و به آنها با اهداي گل اداي احترام كردند. اين حركت از سوي هواداران نيز با تشويق‌هاي مكرر پاسخ داده شد.

* هواداران پرسپوليس و استقلال با دو پرچم بزرگ كه چهره قلعه نويي و قطبي روي آنها حك شده بود، از هم متمايز شده بودند. هواداران پرسپوليس يك پرچم بزرگ از چهره علي كريمي را در دست داشتند.

* وحيد طالب لو با شناختن اميرحسين صادقي مدافع فصل گذشته استقلال در بين جمعيت، او را وارد زمين كرد و او هم با تك تك بازيكنان به خوش و بش پرداخت. اين بازيكن فعلي تيم مس با تشويق هواداران روبرو شد.

* ماموران پليس كه به منظور حفظ آرامش، در 150 نقطه پايتخت مستقر بودند،33 اخلالگر را دستگير كردند.

* پس از پايان جدال تيم هاي استقلال و پرسپوليس و زماني که آبي پوشان از رختکن خارج شده بودند و به سمت اتوبوس حرکت مي کردند،بيژن کوشکي با يکي از خبرنگاران درگيري لفظي پيدا کرد. اين درگيري به ساير بازيکنان و خبرنگاران نيز کشيده شد و سرانجام با وساطت محمود فکري و چندين نفر از عوامل اجرايي ختم به خير شد.

* در پايان مسابقه پرسپوليس و استقلال، در حالي كه خبرنگاران رسانه ها براي پوشش خبري مي‌خواستند وارد تونل شوند، ماموران نيروي انتظامي با آنها مخالفت كردند. همين موضوع باعث ايجاد درگيري لفظي بين آنها و تعدادي از ماموران شد. سرانجام با صحبت‌هاي خبرنگاران، آنها موفق شدند براي تهيه گزارش و مصاحبه وارد شوند.

* در جريان مسابقه هوادران پرسپوليس در اعتراض به عملكرد داور حدود 300 صندلي ورزشگاه آزادي را تخريب كردند.

*مسئولين حراست ورزشگاه برخورد ناشايستي با برخي از تماشاگران داشتند كه اين مسئله حتي باعث اعتراض مامورين انتظامي شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟