نيكبخت:دليلي براي نيمكت‌نشيني‌ام وجود ندارد

کد خبر: ۱۹۷۴۸
| |
1538 بازدید
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با يك جلسه غيبت هيچ دليلي براي نيمكت‌نشيني من وجود ندارد.

عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با فارس، اظهار داشت: انگيزه زيادي براي بازي روز جمعه مقابل استقلال دارم، چون سال ها در هر دو تيم بازي كرده‌ام.

وي افزود: خوشحالم كه داور مسابقه يك ايراني نيست. چون در صورتي كه ايراني بود و اشتباه مي‌كرد به او اتهامات متفاوتي مي‌زدند. داوران ايراني از زحمتكش‌ترين قشرهاي فوتبال ما هستند كه هميشه به ناحق زير سوال مي روند.

وي در خصوص شرايط بدني خود و احتمال نيمكت نشيني در دربي گفت: اگر 50 درصد آماده باشم از خيلي‌ها كه صد در صد آماده‌اند بهتر مي‌توانم براي پرسپوليس عمل كنم. سه روز به بازي مانده است و نمي توان از حالا در مورد نيمكت نشينان اظهار نظر كرد. حتي سرمربي تيم نيز نمي‌تواند همچنين كاري بكند.

نيكبخت ادامه داد: شرايط من بسيار خوب است و برخلاف نوشته هاي برخي روزنامه ها هيچ بيماري هم ندارم. دليل غيبتم در تمرين روز شنبه كمردرد بود و به همين دليل روز گذشته با زرينه به بيمارستان رفتم و همه چيز مشخص شد.

وي همچنين خاطرنشان كرد: با توجه به انگيزه و تلاش زيادم، هيچ دليلي براي نيمكت‌نشيني من وجود ندارد؛ اما باز هم سرمربي تيم در اين خصوص نظر مي‌دهد.

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص حضور دي‌كارمو گفت: من عليرضا نيكبخت واحدي هستم و از هيچ بازيكني نمي‌ترسم. در سالهاي زيادي كه در خدمت پرسپوليس و فوتبال بوده‌ام هزاران نفر مثل دي‌كارمو را ديده ام؛ ولي فقط متوجه شدم كه فقط من هستم كه براي اين تيم باقي مانده‌ام و هميشه جزو تاثير‌گذار‌ترين بازيكنان بوده‌ام و اين نام‌ها براي من هيچ ترسي ندارند.

نيكبخت در پايان خاطرنشان كرد: اميدوارم در بازي روز جمعه به حقم برسم و در اين باره با هيچ فردي دعوا ندارم؛ اما دوست دارم كه در تركيب اصلي باشم تا مقابل استقلال گل‌زني كنم.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
آخرین اخبار
وب گردی