صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بانک مرکزي: تورم طرح تحول، کمتر از 30 درصد

معاون اقتصادي بانک مرکزي افزود: اجراي طرح تحول اقتصادي منجر به جهش قيمت‌ها مي‌شود که اين جهش کمتر از 30 درصد است.
کد خبر: ۱۹۶۰۴
| |
7955 بازدید

بررسي جهش قيمتي ناشي از اجراي طرح تحول اقتصادي در بانک مرکزي به پايان رسيد که بر مبناي اين مطالعات، اخبار منتشره مبني بر افزايش نرخ تورم به 30 درصد در اين طرح تکذيب شد.

رامين پاشايي فام، معاون اقتصادي بانک مرکزي، در گفت‌وگو با برنا گفت: جهش قيمتي ناشي از اجراي طرح تحول اقتصادي توسط بانک مرکزي محاسبه شده است.

وي در پاسخ به اين پرسش که گفته شده اجراي طرح تحول اقتصادي منجر به تورم بيش از 30 درصد در کشور مي‌شود، گفت: چنين چيزي صحت ندارد، ضمن اينکه جهش قيمت با تورم فرق دارد.

معاون اقتصادي بانک مرکزي افزود: اجراي طرح تحول اقتصادي منجر به جهش قيمت‌ها مي‌شود که اين جهش کمتر از 30 درصد است.

پاشايي فام تورم را يک محاسبه 24 ماهه و جهش قيمتي را يک اتفاق دانست که دراثر اجراي سياستي مي‌افتد و افزود: تورم يعني استمرار در حالي که جهش قيمتي چنين ويژگي ندارد.

معاون اقتصادي بانک مرکزي ادامه داد: البته بانک مرکزي جهش قيمتي ناشي از اجراي طرح تحول اقتصادي و ميزان آن را محاسبه کرده است.

گفتني است، به دنبال اعلام طرح تحول اقتصادي از سوي رئيس‌جمهور و تشکيل کارگروه هاي چگونگي اجراي اين طرح، شماري از کارشناسان و منتقدان اقتصادي اعلام کردند که با اجراي اين طرح نرخ تورم در کشور از مرز 30 درصد خواهد گذشت.

وي همچنين مشکلات اساسي اقتصادي در حوزه پولي در شرايط کنوني را رشد فزاينده نقدينگي و تورم متأثر از آن و کمبود نقدينگي (سرمايه در گردش) واحدهاي توليدي اعلام کرد.

معاون اقتصادي بانک مرکزي گفت: نقدينگي بالا در سطح کلان و سرمايه در گردش پايين به عنوان يک معما باعث شد تا اصلاحات مديريتي، عملياتي و مالي بانک‌ها مورد توجه قرار گيرد.

وي کمبود نقدينگي واحدهاي توليدي را ناشي از عدم تخصيص مناسب منابع توسط شبکه بانکي، کاهش نرخ سود تسهيلات در شرايط تورمي، افزايش فعاليت‌هاي توليدي سرمايه بر در شرايط موجود،نرخ بيکاري و غيره عنوان کرد.

پاشايي فام لزوم اصلاح مديريتي و ساختاري سيستم بانکي را شامل تقويت منابع و ساماندهي مصارف بانک‌ها، تقويت مديريت و نظارت عاليه مديران ارشد بانک در شعب بانک‌ها و برنامه‌ريزي لازم براي تجهيز منابع متناسب با مصرف منابع ذکر کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Oman
|
۱۳:۲۷ - ۱۳۸۷/۰۷/۰۷
احتمالاً 29.999% است. اره کمتر از 30% است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۱ - ۱۳۸۷/۰۷/۰۷
ما که هر چی فکر می کنیم یادمان نمی آید قیمت جنسی جهش داشته باشد و در 24 ماه بعدی برگردد. لطفا آقایان اعلام کنند ظرف 24 ماه چند بار قیمتها با نرخ 30 % جهش می کند، ما خودمان تورم را حساب می کنیم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۳ - ۱۳۸۷/۰۷/۰۷
متاسفانه با توجه به تجارب قبلی در تثبیت جهش قیمت، این بار هم قیمتها پس از شوک اولیه با اندکی کاهش به رقمی حوالی 25 درصد قیمت فعلی افزایش قیمت خواهند یافت. ظاهرا مدیران اقتصادی ما چندان با خصلتهای رفتاری بازار و خلقیات فروشندگان ایرانی آشنا نیستند.
ناشناس
|
-
|
۱۶:۰۹ - ۱۳۸۷/۰۷/۰۷
من که نفهمیدم بالاخره این افزایش قیمت جهشی مثل تورم پدرمون رو در میاره یا نه ؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۳ - ۱۳۸۷/۰۷/۰۷
جهش قیمت؟؟؟
قیمت وقتی جهید اگر ننشیند می شود تورم...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۰ - ۱۳۸۷/۰۷/۰۷
جالب است كه اين كارشناسان اعلام كرده‌اند كه اگر اين طرح را اجرا كنيد تورم از 30 درصد خواهد گذشت! بگوييد ببينيم اگر هزينه مسكن را به سبد هزينه‌هاي خانوار برگردانيد، تورم نسبت به فروردين سال گذشته چند درصد مي‌شود؟!
دم اين كارشناسان گرم كه اينقدر كارشناسند.
ناشناس
|
Netherlands
|
۲۳:۱۷ - ۱۳۸۷/۰۷/۰۷
آنچه که مردم را واقعا اذیت می کند همان افزایش قیمت است و نه تورم به معنی فنی کلمه. لذا چه تفاوتی دارد که تورم به معنای اقتصادی آن کمی بیشتر یا کمتر باشد در جاییکه گرانی کالاها و املاک و اجاره خانه گریبان مردم را گرفته باشد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۲۰ - ۱۳۸۷/۰۷/۰۸
آخه خدا وکیلی بانک مرکزی تورم فعلی را که اتفاق افتاده و مردم گرانی چند برابر را در زندگی خود مشاهده میکنند را در حدی پایین محاسبه میکند و اعلام میکند . ما نمی دانیم میزان تورم اعلامی بانک مرکزی را باور کنیم یا قیمتهای سوپر و میوه فروشی محل یا مشاور املاک محل را ؟؟؟حالا چطور انتظار داریم میزان تورم طرحی را که هنوز اتفاق نیفتاده را درست محاسبه کند ؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۳ - ۱۳۸۷/۰۷/۰۸
باید مسئولين امر متوجه این قضیه باشند که در نتیجه تصمیم های حساب نشده اقتصادی که منجر به افزایش قیمت اقلام و خدمات می گردد فقط مسئله ای به اسم تورم نیست بلکه این تورم باعث بوجود آمدن هزار و یک مشکل و چه بسا جنایت می گردد که می توان به افزایش آمار طلاق و دربدری افراد خانواده که آینده مخصوصا فرزندان این خانواده ها بر همگان روشن است افزایش دزدی و رشوه و افزایش بیماریهای روانی که باعث قتلهای بسیار بر سر موضوعات پیش و پا افتاده می شود و افزایش فساد اخلاقی به دلیل افزایش سن ازدواج و......
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۳ - ۱۳۸۷/۰۷/۰۸
خدا به داد کارمندان دولت برسد, وقتی تورم بالای 50 درصد را 23 درصد اعلام می کنند بايد منتظر تورم 70 درصد به بالا باشيم.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار