حضور 90 دقیقه ای نکونام و شجاعی
تیم فوتبال اوساسونا دیشب در حالی که در پامپلونا میزبان دپورتیوو لاکرونا بود به نتیجه ای بهتر از تساوی بدون گل مقابل این تیم دست پیدا نکرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال اوساسونا دیشب در هفته چهارم رقابت های لالیگا به مصاف دپورتیوو لاکرونا رفت اما تنها با کسب یک امتیاز از زمین خارج شد. جواد نکونام و مسعود شجاعی، دو ملی پوش ایرانی اوساسونا، از ابتدا در ترکیب این تیم حضور داشتند.
در دیگر دیدار برگزار شده شب گذشته، تیم فوتبال رئال مادرید موفق شد با نتیجه پرگل 7 بر یک مقابل اسپورتینگ گیخون به برتری برسد. رافائل فن در فارت (18، 33 و 46)، هیگواین (37)، آرین روبن (51) و رائول(59 و 63) گل های تیم فوتبال رئال مادرید را در این دیدار به ثمر رساندند. تک گل تیم میهمان توسط ماتئو در دقیقه 54 به ثمر رسید. بارسلونا هفته گذشته با نتیجه 6 بر یک مقابل گیخون به برتری رسیده بود.
در سایر دیدارها نتایج زیر حاصل شد:
* بارسلونا 3- رئال بتیس 2
* ویارئال 2- راسینگ سانتاندر صفر
* ختافه یک - آتلتیکو مادرید 2
* سویا 2 - اسپانیول صفر
در ادامه این رقابت ها امشب بازی های زیر برگزار می شود:
* مالاگا - والنسیا
* مایورکا - نومانسیا
* رکرتیوو هوئلوا - آتلتیک بیلبائو
* وایادولید - آلمریا
جدول رده بندی:
1- ویارئال 10 امتیاز
2- رئال مادرید 9 امتیاز
3- آتلتیکو مادرید 9 امتیاز
4- سویا 8 امتیاز
--------------------------------
18- راسینگ سانتاندر 2 امتیاز
19- مالاگا یک امتیاز
20- اسپورتینگ گیخون بدون امتیاز


