احمدینژاد: خبرهای زیادی از آمریکا خواهید شنید
رئیس جمهوری اسلامی ایران با اشاره به سفر هفته آینده خود به مقر سازمان ملل متحد گفت: خبرهای بسیار زیاد و خوشی از سفر امسال به نیویورک خواهید شنید و برنامه های بسیار زیادی در این سفر داریم.
به گزارش واحد مرکزی خبر: آقای احمدی نژاد پس از جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران افزود: سعی می کنیم پیش از سفر در مصاحبه ای، برنامه های سفر امسال به نیویورک را تشریح کنیم.
وی با اشاره به جوسازی های رسانه های امریکایی از چندی پیش در خصوص سفر وی به نیویورک گفت: کار آنها عادی است، آنها دارند زمینه سازی می کنند تا ما کار خود را به نحو احسن انجام دهیم و از این فضا به بهترین صورت استفاده کنیم.
احمدی نژاد به دیگر سوالات خبرنگاران پاسخ نداد و گفت: امروز زمانی برای مصاحبه تنظیم نشده است و من فقط آمده ام که شما خبرنگاران را ببینم.
رئیس جمهور در ادامه حلول ماه مبارک رمضان را به آنان تبریک گفت و اظهار داشت: ماه مبارک رمضان ماه عشق ورزی با خدا و سرازیر شدن رحمت و معنویت است و باید تلاش کنیم هر چه بیشتر از برکات این ماه عزیز بهره مند شویم.
احمدی نژاد ظهر با اشاره به فضایل ماه مبارک رمضان اظهار داشت: هر سال یک حادثه عظیم در زندگی بشر رخ می دهد و آن ماهی است که در آن همه ملائک بر اعمال و رفتار بشریت ناظر هستند و درهای رحمت به روی انسان گشوده می شود و همه عوامل دست به دست هم می دهند تا انسان به کمال و تعالی برسد.
وی با بیان اینکه رحمت خداوند مختص افراد خاص نیست و عام است، گفت: همه ابنای بشر می توانند از رحمت خداوند برخوردار شوند. حتی راه برای مستکبران و ظالمان باز است تا توبه ، و خود را اصلاح کنند ماه مبارک رمضان ماه دوستی است و باید دلها از کینه و بداخلاقی خالی شود.
رییس جمهور خاطرنشان کرد: انسان آفریده شده است تا به قله کمال برسد و باید مراقب باشیم به سر سوزنی پایین تر از قله آخر راضی نشویم.
احمدی نژاد همچنین تصریح کرد: شبهای قدر فرصت الهی است که در اختیار انسان گذاشته شده است و در این شبهای عزیز باید دعا کنیم تا خداوند متعال بهترین سرنوشت را برای همه بشریت از جمله ملت ایران رقم بزند.


