صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حمله شديد برنا به يك جريان‌سازي جعلي

کد خبر: ۱۸۱۱۲
| |
1362 بازدید

خبر يکي از روزنامه هاي غير ورزشي صبح امروز در قسمت ورزشي اش مبني بر درخواست کتبي روساي هيات کشتي استان ها به سازمان تربيت بدني در خصوص ابقاي يزداني خرم در فدراسيون کشتي،ما را بر آن داشت تا تحقيقات لازمه را در اين‌باره انجام دهيم.

به گزارش برنا، با توجه به درج اين خبر در روزنامه ياد شده با تني چند از روساي هياتهاي کشتي تماس گرفتيم که همگي به اتفاق اين خبر يعني امضا کردن نامه اي که در آن خواستار ابقاي يزداني خرم باشند را تکذيب کردند.

"عبدالله عزيزي" رئيس هيات کشتي کردستان در اين باره به برنا گفت:بايد تحقيق کنيم تا مشخص شود که آيا چنين نامه اي به دست کيومرث هاشمي رسيده است يا نه؟ اگر نامه اي که امضاي ما به جعل در آن وجود داشته باشد،به سازمان تربيت بدني ارسال شده باشد،از تخلف انجام شده شکايت خواهيم کرد؛اما اگر چنين نامه اي وجود خارجي نداشته باشد،بايد مشخص شود که چه کسي مسبب درج اين شايعه بوده است.اين شايعه پراکن قطعا به دنبال اهداف خاصي بوده است!

"زين العابدين عرب" رئيس هيات کشتي استان فارس هم با اظهار بي اطلاعي از اين موضوع به برنا گفت:از متن يک چنين نامه اي بي خبر هستم.ضمناً ابقا يا اخراج يزداني خرم با نامه نگاري انجام نخواهد گرفت و طي مراحل قانوني و با تشکيل جلسات قانوني انجام خواهد پذيرفت.بنده به شدت اين خبر را تکذيب مي کنم.

"احمد حبيبي" نيز در گفت و گو با برنا تنها به اداي چند جمله کوتاه اکتفا کرد که همان جملات کوتاه هم بسيار مفيد بود!او گفت:نامه؟! بنده هيچ خبري از چنين نامه اي نداشته و از شما مي شنوم که روساي هيات‌ها براي ابقاي يزداني خرم به جمع آوري امضا پرداخته اند.

اما "خلق" رئيس هيات کشتي استان خراسان بدون پاسخ دادن به اين سوال گفت:کدام نامه؟بايد تحقيق کنم تا ببينم که داستان اين نامه چيست؟!اصلا از کجا معلوم که شما از خبرگزاري با من تماس گرفته باشيد!

برنا:با اين حساب نمي دانيم که اين 30 نفر چه کساني هستند که به امضاي اين نامه پرداخته اند؛چرا که ما بعيد مي دانيم در ايران 33 رئيس هيات کشتي وجود داشته باشد!

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟