صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کريمي به خواسته اش رسيد و مصاحبه نکرد!

کد خبر: ۱۸۰۸۳
| |
1962 بازدید

فيروز کريمي در پايان ديدار صباباتري مقابل استقلال که با پيروزي 3-1 تيم او همراه بود،تصميم گرفت در نشست مطبوعاتي پايان بازي شرکت نکند.

به گزارش برنا، اگر چه تصاوير تلويزيوني نشان مي داد که فيروز کريمي به شدت از پيروزي مقابل استقلال تهران خوشحال است،اما او در پايان بازي ترجيح داد در نشست مطبوعاتي حاضر نشود و راه رختکن را در پيش گيرد.

البته کريمي در پايان بازي به سمت قلعه نويي رفت و به او خسته نباشيد گفت.

فيروز کريمي که در کارنامه اش سابقه قهرماني با پاس در آسيا را دارد،سال گذشته فصل کابوس واري را در استقلال پشت سر گذاشت؛تا جايي که پس از سيزدهم کردن اين تيم در ليگ برتر جاي خود را به امير قلعه نويي داد.او براي بازي ديروز انگيزه هاي بسياري داشت و در پايان به خواسته خود که همان شکست دادن تيم امير قلعه نويي بود،رسيد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟