صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

چين خواستار نرمش در برابر ايران شد

هو جينتائو گفت: هم‌اكنون فرصت نادري براي از سرگيري گفت‌وگوها درباره موضوع هسته‌اي ايران پيش آمده است و اميدواريم همه طرف‌ها از فرصت استفاده کنند، نرمش نشان دهند و براي پيدا کردن راهكاري صلح آميز براي اين موضوع تلاش کنند.
کد خبر: ۱۷۴۸۴
| |
4813 بازدید

«هو جينتائو»، رئيس‌جمهور چين، خواستار نرمش و تلاش براي پيدا کردن راهكاري صلح‌آميز براي پايان دادن به مناقشه هسته‌اي کشورهاي غربي با ايران شده است.

به گزارش «بي.بي.سي»، هو در ديدار با محمود احمدي‌نژاد، رئيس‌جمهور ايران که براي شرکت در افتتاحيه مسابقات پارالمپيک به پکن سفر کرده است، گفت: چين به حق برخورداري جمهوري اسلامي به انرژي هسته اي صلح‌آميز احترام مي‌گذارد و خواستار حل تنش‌هاي موجود از راه گفت‌وگو است.

هو جينتائو گفت: هم‌اكنون فرصت نادري براي از سرگيري گفت‌وگوها درباره موضوع هسته‌اي ايران پيش آمده است و اميدواريم همه طرف‌ها از فرصت استفاده کنند، نرمش نشان دهند و براي پيدا کردن راهكاري صلح آميز براي اين موضوع تلاش کنند.

رؤساي جمهور چين و ايران در تالار بزرگ خلق در پکن ديدار مي‌کردند. هو پيش از احمدي‌نژاد با تعداد ديگري از سران کشورهاي شرکت کننده در مسابقات پارالمپيک ديدار کرده بود.

سخنان هو جينتائو در حالي بيان مي‌شود که کشورهاي غربي، در حال تلاش براي تصويب قطعنامه جديدي عليه ايران در شوراي امنيت سازمان ملل هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۹ - ۱۳۸۷/۰۶/۱۷
جالب است که سران چین و روسیه در دیدارهای حود با مسیولین کشور به " حق ایران در برحورداری از انرژی هسته ای احترام می گذارند" اما در عمل تحریمها را امضاء می کنند.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟