لژيونرها، شهريورماه كنار تيم‌ملي

کد خبر: ۱۶۶۹۱
| |
1609 بازدید
تمرين‌هاي تيم ملي فوتبال ايران امروز و پس از بازي دوستانه مقابل آذربايجان برگزار شد.

به گزارش ايسنا، پس از آنكه تيم ملي فوتبال ايران شب گذشته موفق شد تيم آذربايجان را در ديداري دوستانه با نتيجه يك بر صفر از پيش رو بردارد، امروز تمرين‌ تيم ملي در آكادمي فوتبال برگزار شد.

در اين تمرين كه از ساعت ‌١٥/١١ دقيقه در زمين چمن آكادمي ملي فوتبال و به مدت ‌٤٥ دقيقه انجام شد، ملي‌پوشان حاضر در اردو تمرين سبكي را برگزار كردند.

در اين تمرين، بازيكناني كه شب گذشته در تركيب تيم ملي در ديدار چهارشنبه شب حضور داشتند، تمرينات ريكاوري انجام دادند و ساير بازيكنان برنامه‌هاي تاكتيكي را مرور كردند.

پس از تمرين امروز، بازيكنان تيم ملي فردا(پنج شنبه) براي برپايي اردويي چهار روزه عازم جزيره كيش مي‌شوند و دوازدهم شهريور براي سفر به عربستان به تهران بازخواهند گشت.

وحيد هاشميان، جواد نكونام، آندرانيك تيموريان و مسعود شجاعي هم دوازدهم شهريور به ساير بازيكنان اضافه خواهند شد تا تيم ملي را در سفر به رياض همراهي كنند.

تيم ملي فوتبال ايران شانزدهم شهريور در نخستين ديدار خود در چارچوب رقابت‌هاي انتخابي جام جهاني ‌٢٠١٠ رودروي تيم ملي عربستان قرار خواهد گرفت.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟