جزئيات حزبالله درباره 4 ديپلمات ايراني
يك مقام مسئول با اشاره به شنيدههايش از گزارش رژيم صهيونيستي درباره ديپلماتهاي ايراني ربوده شده در لبنان، گفت: در اين گزارش، ارگانها و سازمانهايي معرفي شدهاند كه در پيشينه آنها ميتوان سرنوشت ديپلماتها را پيگيري كرد.
اين مقام مسئول در گفتوگو با ايسنا، با بيان اين كه گزارش رژيم صهيونيستي درباره ديپلماتهاي ربوده شده ايراني در لبنان هنوز به دست ما نرسيده است، تصريح كرد: بنا بر شنيدههايمان اين گزارش بر اين نكته تاكيد دارد كه اين ديپلماتها در اختيار آنها نيست، اما جزييات بيشتري از مراحل بازداشت ديپلماتها ارايه شده است.
وي ادامه داد: ما همچنان منتظر دريافت كامل گزارش هستيم كه احتمالا از طريق نماينده ايران در سازمان ملل به دستمان خواهد رسيد، چرا كه اين گزارش ويژه دبيركل بوده است.
همچنين خبرنگار ايسنا آگاه شد كه در يك يا دو هفته آينده، حزبالله اطلاعات و جزييات بيشتري از گزارش رژيم صهيونيستي درباره سرنوشت ديپلماتهاي ربوده شده ايراني در لبنان منتشر خواهد كرد.
اي منتظر غمگين مباش قدري تحمل بيشتر گردي به پاشد از افق گويي سواري ميرسد



