صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کلهر بزودي استعفا مي‌کند

کد خبر: ۱۶۰۲۴
| |
15295 بازدید

مهدي کلهر، مشاور رسانه‌اي رئيس‌جمهور به زودي از سمت خود کناره‌گيري مي‌کند.

خبرنگار سياسي خبرگزاري مهر آگاه شد كه مهدي کلهر به زودي و بار ديگر، استعفاي کتبي خود را به دکتر احمدي‌نژاد رئيس‌جمهوري تقديم خواهد کرد.

استعفاي کلهر در حالي دوباره مطرح مي‌شود که به گفته منابع آگاه، اين چندين بار در چند ماه گذشته است که وي شفاهي و کتبي تقاضاي کناره‌گيري خود را با رئيس‌جمهور مطرح کرده، ولي هر بار با عدم موافقت دکتر احمدي‌نژاد روبه‌رو شده است.

مهدي کلهر در دولت نهم، علاوه بر سمت مشاور رسانه‌اي رئيس‌جمهور، نمايندگي وي در قوه مجريه در تبيين اهداف دولت اسلامي و نمايندگي دولت در شوراي نظارت بر صداوسيما را نيز بر عهده دارد. وي پيش از اين، در دوران فعاليت‌هاي انتخاباتي دکتر احمدي‌نژاد در رقابت‌هاي رياست‌جمهوري، نهم نقش مؤثري ايفا کرده بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟