باستانشناسان بيش از 2 هزار اسکلت و باقيمانده اجساد را در شهر برلين، پايتخت آلمان کشف کردند.
به گزارش سرويس بينالملل «تابناك» به نقل از مجله آلماني «اشپيگل»، اين اسکلتها و اجساد جزو گورهاي اطراف کليساي پتري است که 700 سال پيش در مرکز شهر برلين احداث شده است.
«کلوديا مليشس» باستانشناس ميگويد: در بسياري از اين دو هزار گور، اجساد و اسکلت چندين نفر وجود دارد.
پژوهشگران قصد دارند با بررسي و تجزيه استخوانهاي اين اجساد باقيمانده از قرن چهاردهم ميلادي، اطلاعات بيشتري درباره ترکيب و ساختار ساکنان قرون وسطي در اين منطقه به دست آورند. به علاوه، قرار است يک منطقه براي دفن کردن اين اجساد و اسکلتها در نظر گرفته شود.
کليساي پتري با برج 111 متري خود مدتهاي مديد، بلندترين بناي شهر برلين بود، اما در جنگ جهاني دوم صدمه ديد و آلمان شرقي سابق اين کليسا را در سال 1964 ميلادي تخريب کرد.
به گفته «رگولا لوشر»، مدير سناي مسکن و بناسازي ايالت برلين، محل کشف اين اجساد و اسکلتها، بخشي از مرکز اين شهر در قرون وسطي بوده است.
لوشر افزود: منطقه کشف اسکلتها جزو قديميترين شواهد و اسناد تاريخ شهر برلين بوده و قرار است بازديد عموم از آن نيز ميسر شود.
اين مسئول شهر برلين ميگويد: آثار باستانشاسي اين مکان، قرار است در حد امکان حفظ شود و نيز در اطراف کليساي سابق پتري نيز ساختمانهاي جديد احداث شود.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.