انتشار کتاب رسانه و المپيک
در آستانه بيست و نهمين دوره بازيهاي المپيک به ميزباني پکن، کتاب «رسانه و المپيک» به عنوان مرجعي کامل براي اين بازيها و ورزشهاي حاضر در آن منتشر شد.
به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، اين کتاب ترجمه فارسي كتاب «Sports Communication» نوشته پروفسور «ژوزف هکفورث» استاد دانشگاه مونيخ آلمان است که به سفارش انجمن نويسندگان، خبرنگاران و عکاسان ورزشي ايران و به کوشش دکتر سيد عبدالحميد احمدي رييس اين انجمن و مريم سبزعلي و فرزانه ستاکه، ترجمه و تدوين شده است.
تاکنون درباره المپيک و تاريخچه آن کتابهاي بسياري به زبانهاي گوناگون نوشته شده که در ميان آنها، کتابهاي خوبي را به عنوان مرجع ميتوان يافت، ولي کمتر اثر مکتوبي يافت ميشود که در عين جامعيت، مختصر و مفيد باشد و در عين حال به بسياري از پرسشها درباره المپيک پاسخ دهد و براي علاقهمندان و کساني که در اين زمينه کار ميکنند، به تنهايي مرجع کاملي باشد؛ به ويژه اهالي رسانه که همواره نيازمند اطلاعات آرشيوي مناسبي براي کار حرفهاي در عرصه روزنامه نگاري و گزارشگري هستند.
کتاب رسانه و المپيک اطلاعات جامعي در مورد تاريخچه 26 دوره برگزار شده بازيهاي المپيک، سابقه پخش بازيها در تلويزيون و سود حاصل از آن، بازاريابي، تبليغات، ورزشهاي المپيکي و قوانين مربوط به آنها، رکورداران هر رشته، اصطلاحات فني و... در اختيار علاقهمندان قرار مي دهد.


