گفت‌وگوي تلفني احمدي‏ن‍ژاد و پوتين

کد خبر: ۱۳۴۷۴
| |
5445 بازدید

ولاديمير پوتين، نخست وزير روسيه، عصر دوشنبه با دکتر محمود احمدي‌نژاد، رئيس‌جمهوري اسلامي ايران که براي شرکت در ششمين اجلاس گروه «دي 8» به مالزي سفر کرده است، تلفني گفت‌وگو کرد.

به گزارش «ايرنا»، در اين گفت‌وگوي تلفني که به درخواست نخست‌وزير روسيه صورت گرفت، دکتر محمود احمدي‌نژاد با تأکيد بر گسترش روابط دوجانبه و پيش‌بيني آينده‌اي روشن در روابط دو کشور گفت: با اراده مسئولان دو کشور، روابط رو به گسترش است و همه مواردي که در گفت‌وگوهاي دوجانبه روي آن توافق شده در مسير اجرا قرار گرفته و آينده خوبي را براي روابط دو کشور پيش‌بيني مي‌کنم.

نخست‌وزير روسيه نيز در اين گفت‌وگو با اشاره به همکاري‌هاي خوب تجاري دو کشور اظهار داشت: ما براي توافق‌هاي صورت گرفته اهميت زيادي قايليم و اميدواريم که گفت‌وگوها درباره مسائل هسته‌اي ادامه پيدا کند و نتايج روشني که دربردارنده حقوق کامل جمهوري اسلامي ايران است، به دست آيد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت