انوشه انصاري در ایران سخنراني مي‌كند

انوشه انصاري در سال 2000 جايزه نخست كارآفريني ملي ايالات متحده آمريكا را به دست آورد و مجله فورچيون در سال 2001 نام او را در ليست تاجران موفق ثبت كرد.
کد خبر: ۱۲۹۳۹
| |
17433 بازدید
انوشه انصاري، اولين فضانورد ايراني و گردشگر فضايي جهان در نخستين همايش مديريت و راهبري فناوري اطلاعات و ارتباطات ايران سخنراني مي‌كند.

به گزارش فارس، دبير همايش مديريت و راهبري فناوري اطلاعات و ارتباطات ايران با اعلام اين خبر گفت: سخنراني خانم انوشه انصاري در روز دهم تيرماه ساعت 17 بعداز ظهر و به صورت ويديو كنفرانس خواهد بود.
«ساده» افزود: انصاري به عنوان يك ايراني موفق در عرصه فناوري اطلاعات و ارتباطات به بيان تجربيات و دانش خود در زمينه مديريت و راهبري ICT خواهد پرداخت.
وي يادآور شد: نخستين همايش مديريت و راهبري فناوري اطلاعات و ارتباطات ايران در روز دهم و يازدهم تيرماه در هتل المپيك در تهران و با حضور مديران و كارشناسان بخش دولتي و خصوصي برگزار مي شود.
انوشه انصاري نخستين ايراني فضانورد و نخستين زن گردشگر فضايي است كه در 27 شهريور 1385 از پايگاه بايكونور در قزاقستان به ايستگاه فضايي رفت.
وي متولد ايران و داراي مدرك كارشناسي ارشد در رشته مهندسي الكترونيك از دانشگاه جرج واشنگتن و دكتراي افتخاري از International Space University است و هم اكنون به عنوان مدير عامل شركت پرودي (Prodea) فعاليت مي‌كند.
انوشه انصاري در سال 2000 جايزه نخست كارآفريني ملي ايالات متحده آمريكا را به دست آورد و مجله فورچيون در سال 2001 نام او را در ليست تاجران موفق ثبت كرد.

نخستين همايش مديريت و راهبري فناوري اطلاعات و ارتباطات ايران از سوي شركت مشاورين آتي راي پايا از شركت هاي مستقر در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان برگزار مي‌شود.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت