صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

اعلام جرم دادستان عليه دو دانشجوي محجبه ترکیه

در اين بخش از برنامه مجري برنامه از خانم " نوراي بزرگان " دانشجوي محجبه ديگر نيز سئوال هايي پرسيد و اين دانشجوي محجبه به پرسش هاي مجري پاسخ داد.
کد خبر: ۱۲۲۲۴
| |
4555 بازدید

دادستان منطقه باکرکوي استانبول عليه دو دانشجوي محجبه که در يک شبکه تلويزيوني ترکيه به ارايه نظرات خود در خصوص دموکراسي و حجاب پرداخته بودند، اعلام جرم کرد.

به گزارش ايرنا، رسانه هاي ترکيه روز پنجشنبه اعلام کردند که دادستان باکرکوي اين دو دانشجوي محجبه را به اتهام توهين به اصول لائيک و رهبري آن تحت پيگرد قانوني قرار داده است .
پايگاه هاي اينترنتي حريت و مليت روز گذشته خبر اول خود را به اين موضوع اختصاص داده بودند و سخنان دانشجويان محجبه نيز بازتاب گسترده اي در رسانه هاي ترکيه داشت.
مطابق قوانين ترکيه در اين گونه موارد 5/4 سال مجازات زندان براي متهمين پيش بيني شده است .
براساس گزارش پايگاه هاي ياد شده، سه شنبه شب گذشته در برنامه سياسي " تک به تک " در شبکه تلويزيوني " خبر ترک " دو دانشجوي محجبه نقطه نظرات خود را در موارد ياد شده ابراز کردند.
در اين برنامه " فاتح آلتايلي " مجري برنامه از دانشجويان مجببه ترکيه اي در مورد لغو مصوبه آزادي پوشش اسلامي در دانشگاه ها سئوال کرد که خانم " کوثر چاکر " از دانشجويان محجبه شرکت کننده در اين برنامه به سئوال مجري پاسخ داد.
در اين بخش از برنامه مجري برنامه از خانم " نوراي بزرگان " دانشجوي محجبه ديگر نيز سئوال هايي پرسيد و اين دانشجوي محجبه به پرسش هاي مجري پاسخ داد.
"بزرگان" در بخشي از پاسخهاي خود گفت: در ترکيه محافلي با نام آتاترک ، جمهوريت و دمکراسي فعاليت دارند که حقوق ما ( اسلامگرايان ) را زير پا مي گذارند ، آزادي را از ما سلب مي کنند و حزبي را که از افکار من دفاع مي کند، منحل مي کنند .

بزرگان در پاسخ سوال مجري در خصوص درخواست وي تصريح کرد :‌ مي خواهم با حجاب خود در فعاليت هاي اجتماعي شرکت کنم .

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...