طلا بيش از 22 دلار گران شد
بهاي طلا در بازارهاي جهاني در پي افزايش بهاي نفت و تضعيف دلار دو درصد افزايش يافت.
به گزارش ايسنا، افزايش تقاضا براي طلا به عنوان يك دارايي امن در برابر تورم منجر شد تا بهاي پايه فلز زرد در نيويورك از 865 دلار و پنج سنت به 887 دلار و 50 سنت در هر اونس برسد.
در همين حال در بازار مبادلات كالاي نيويورك (نايمكس) هر اونس طلا براي تحول در ماه ژوئن افزايش قيمت 14 دلار و 70 سنتي يا 1.7 درصدي يافت و به 881 دلار و 20 سنت رسيد.
ثبت چنين قيمتهايي براي طلا در حالي صورت ميگيرد كه اين فلز هنوز در مقايسه با روزهاي اوجش بيش از 100 دلار فاصله دارد. روز 17 مارس سال جاري طلا ركود بيسابقه هزار و 30 دلار و 80 سنت در هر اونس را ثبت كرده بود.
به گزارش خبرگزاري رويترز، در همين حال بهاي پايه پلاتين از هزار و 988 دلار و 50 سنت به دو هزار و 79 دلار در هر اونس رسيد. پلاديوم هم از 430 دلار و 50 سنت به 431 دلار افزايش قيمت يافت.



