سينيوره امروز سخنراني ميكند
نخستوزير غربگراي لبنان، قرار است امروز درباره حوادث اخير اين كشور اظهارنظر كند.
به گزارس فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه، دفتر مطبوعاتي نخستوزيري لبنان، با اعلام اين خبر اعلام كرد: فؤاد سينيوره ساعت 14 به وقت محلي، موضع خود را درباره تحولات اخير در لبنان اعلام ميكند؛ اين نخستين سخنراني سينيوره پس از حوادث و ناآراميهاي چندروز اخير در بيروت به شمار ميرود.
اين اظهارات در حالي ابراز ميشود كه قرار است وزراي خارجه كشورهاي عربي در نشست روز يكشنبه خود در قاهره به بررسي حوادث جاري در لبنان بپردازند.
تصميم كابينه دولت فؤاد سينيوره در غيرقانوني خواندن شبكه مخابراتي حزب الله لبنان و بركناري سرتيپ «وفيق شقير»، رئيس دستگاه امنيتي فرودگاه بيروت باعث تشديد بحران در لبنان شد.
بنا بر تقسيمات كاري وظايف گوناگون در جامعه لبنان، شيعيان به طور سنتي مشاغلي مانند رياست مجلس نمايندگان، چند پست وزارتي و مديريت فرودگاه بينالمللي بيروت را در اختيار دارند، اما كابينه سينيوره كه با اقدامات خلاف قانون خود، وزيران شيعه كابينه را وادار به استعفا از سمت خود كرده بود، در روزهاي اخير، مدير فرودگاه بينالمللي بيروت را نيز بركنار كرد كه اين اقدام در جامعه چند طايفهاي لبناني بحران سياسي ـ اجتماعي خطرناكي به شمار ميآيد.
در روزهاي اخير، گروه حاكم، در اقدامي غير قانوني كه بر خلاف تصميمات نشست «طائف» و مصوبات نشستهاي گروههاي لبناني، سلاح مقاومت را به رسميت شناخته بودند، شبكه خطوط مخابراتي حزبالله را كه بخشي از سامانه مقاومت اسلامي در برابر رژيم صهيونيستي به شمار ميآيد، غيرقانوني خوانده بود.
گفتني است، در جريان درگيريهاي چهار روزه در بيروت، دست كم هجده نفر كشته و پنجاه نفر ديگر زخمي شدهاند.


