صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ممنوعیت انتقال وام مسكن از شهري به شهر ديگر

اين گزارش مي‌افزايد: در صورتي با درخواست فرد متقاضي براي انتقال وام به شهر ديگر موافقت مي‌شود كه آن فرد محل شغل و زندگي خود را به آن شهر مورد نظر انتقال داده باشد.
کد خبر: ۹۷۵۲
| |
12223 بازدید

براي جلوگيري از خريد و فروش، انتقال وام مسكن از شهري به شهر ديگر براي خريد ممنوع شد.

به گزارش فارس، طبق بخشنامه جديد بانك مسكن (ديروز ابلاغ شده است) انتقال وام مسكن از يك شعبه به ساير شعب اين بانك در شهرهاي ديگر به قصد خريد واحد مسكوني ممنوع است .

بر اساس اين بخشنامه فرد داراي امتياز وام مسكن نمي‌تواند امتياز خود را براي خريد مسكن به شهر ديگرمنتقل كند.

اين بخشنامه كه از ديروز به شعبات مختلف بانك مسكن ابلاغ شده با هدف جلوگيري از خريد و فروش وام مسكن عنوان شده است، بنابراين متقاضي دريافت وام اگر بخواهد از امتياز وام براي خريد مسكن در شهر ديگر استفاده كنند تنها با توافق مديريت امور شعب بانك امكان پذير خواهد بود.

اين گزارش مي‌افزايد: در صورتي با درخواست فرد متقاضي براي انتقال وام به شهر ديگر موافقت مي‌شود كه آن فرد محل شغل و زندگي خود را به آن شهر مورد نظر انتقال داده باشد.

بر اساس اين گزارش، مسوولان بانك مسكن با تاييد بخشنامه ممنوعيت انتقال وام مسكن به خبرنگار فارس اعلام كردند: اين بخشنامه با هدف جلوگيري از خريد و فروش وام مسكن ابلاغ شده است و در صورتي كه افراد قصد خريد مسكن در شهرهاي اطراف را دارند مي‌توانند اوراق حق تقدم مسكن خريداري كنند.

بر اساس اعلام مسوولين بانك مسكن: بسياري از دلالان بازار مسكن با خريد وام مسكن به قيمت يك ميليون تومان آنرا با انتقال به شهرهاي ديگر تا سقف 5/2 ميليون تومان به فروش مي‌رساندند.

مسوولان بانك مسكن اعلام كردند: انتقال وام مسكن از شهري به شهر ديگر ممنوع شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
-
|
۱۰:۰۶ - ۱۳۸۷/۰۲/۰۹
بهتر است مسئولين بانك مسكن با توجه به افزايش قيمت مسكن، ميزان وام پرداختي جهت خريد مسكن را افزايش دهندچرا كه:
1- وديعه وام مسكن 18 ميليون تواني را از 6 ميليون تومان به 9 ميليون افزايش داده اند ولي هيچ مبلغ وام افزايش نيافته است.
2- با توجه به اينكه متوسط قيمت يك اپارتمان 50 متري بيش از 100 ميليون توان است، با پرداخت وام مسكن تنها كمتر از يك پنجم منابع مالي تامين مسكن 50 متري تامين مي شود، در حالي كه بانك مسكن كل واحد مكسوني 100 ميليوني را به عنوان وثيقه مطالبه مي نمايد.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۲۰ - ۱۳۸۷/۰۲/۰۹
اينكه امتياز يك وام 16 ميليون تواني به 4 ميليون تومان فروخته ميشود را چه مي گوئيد؟؟!!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۲۹ - ۱۳۸۷/۰۲/۰۹
با ابلاغ اين قانون تكليف هزاران شخصي كه به قصد خريد مسكن در شهرهاي بزرگ حساب باز كرده و با توجه به افزايش قيمت مسكن در اين شهر ها ديگر قادر به خريد مسكن نيستند چيست؟ در كجاي دنيا شرايط قرارداد في مابين بانك و مشتري كه در هنگام افتتاح حساب تنظيم شده به يكباره و بطور يكجانبه از سوي بانك تغيير مي كند؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۴۲ - ۱۳۸۷/۰۲/۰۹
اگر این وام 18 میلیونی مسکن دلیل افزایش مسکن بود پیشنهاد میکنم اصلا" به کل، پرداخت این وام را قطع کنند شاید کمتر با اعصاب مردم بازی کنند . من به خاطر دور از دسترس بودن مسکن در تهران و برای اینکه اقلا" یک آپارتمان به عنوان آخرین پناهگاه در یک شهرستان داشته باشم حدود سه ماه است که در تهران حساب پس انداز مسکن باز کرده ام .
تا به با رسیدن موعد وام بتوانم به یک شهرستان انتقال داده و آلونکی برای خود دست و پا کنم .امروز با کمال ناباوری این خبر شوکه کننده را دیدم و آخرین آرزوههای من یکباره با یک تصمیم بر باد رفت . حال من ماندم و یک حساب روی دستم مانده و خاموش شدن آخرین کور سوهای امید .
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۵۹ - ۱۳۸۷/۰۲/۰۹
بنده هفته آینده نوبت دریافت وام مسکنم بود. با توجه به افزایش قیمتها تنها امید ما خرید مسکن در اطراف تهران یا بعضی از شهرستانها بود که با این تصمیم غیر کارشناسانه معلوم نیست تکلیف من و امثال من چه خواهد شد. لا اقل مهلتی را برای این کار اعلام میکردند یا از این تاریخ به بعد برای کسانی که تازه حساب باز می کنند اجرا شود.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۱۷ - ۱۳۸۷/۰۲/۱۱
اقایان به جای حل مسئله ،در تلاش پاک کردن صورت مسئله هستند
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۴۷ - ۱۳۸۷/۰۲/۱۶
بانك مسكن اعلام نموده است جهت توقف خريد وفروش وام مسكن و دلال بازي انتقال آن را از محل افتتاح ممنوع كرده است.
1)شما مي توانستيد خريد وفروش وام را به طرق مختلف ممنوع كنيد.
2)ميتوانستيد حد اقل انتقال وام را مشروط به خريد خانه توسط صاحب حساب محدود نماييد
3)مي توانستيد از طريق مجاري قانوني
از ثبت اينگونه معاملات در دفاتر ثبت جلو گيري نماييد(با عنوان مفسده ومخرب اقتصادي)
4)حداقل عنوان ميشد دارنگان اين امتياز ميتوانند خانه هاي مسكوني شركتهاي وابسته به بانك مسكن را در هر نقطه از ايران خريداري نمايند.
ميتوانستيد در اافتتاح حسابهاي جديدعدم انتقال را به عنوان شرط لحاظ نماييد.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟