سرمربی تیم ملی فوتبال سوریه اخراج شد
فجر ابراهیم، سرمربی تیم ملی فوتبال سوریه به دنبال دو تساوی این تیم برابر ایران و امارات در مسابقات مقدماتی جام جهانی در قاره آسیا از سمت خود برکنار شد و جایش را به "محمد کوید" داد.
به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری فوتبال آسیا، "کوید" مربی جدید تیم ملی سوریه که هدایت الکرامه را در بازیهای لیگ قهرمانان 2006 آسیا نیز برعهده داشت با این تیم تا فینال پیش رفت تا همه را با شگفتی روبرو کند.
او در این فصل بازیها نیز با الکرامه نتایج بسیار خوبی گرفته و در سه بازی گذشته تیم های الوحده امارات و السد قطر را شکست داده است. الکرامه که صدر جدول لیگ سوریه را در دست دارد و قهرمان احتمالی بازیهای این فصل به حساب می آید تیم اول گروه سوم لیگ قهرمانان آسیا نیز هست و شانس اول صعود به حساب می آید.
سوریه که در گروه پنجم بازیهای انتخابی جام جهانی 2010 با ایران همگروه است در بازی اول با ایران در استادیوم آزادی به تساوی بدون گل رسید و در بازی دوم نیز با امارات یک بریک مساوی کرد تا در اولین واکنش فدراسیون مربی تیم عوض شود.
سوریه با 2 امتیاز و بدلیل تفاضل گل کمتر پایین تر از ایران در رده سوم جدول گروه پنجم مسابقات فوتبال مقدماتی جام جهانی ایستاده است در بازی بعدی در دوم ژوئن - 13 خرداد - در کویت به مصاف میزبان می رود.
با این حساب سه مربی کویت، ایران و سوریه در گروه پنجم بازیهای انتخابی جام جهانی 2010 همزمان مربیگری تیم های باشگاهی و ملی را برعهده خواهند داشت.


