محدوديتهاي ترافيكي محورها در روز طبیعت
معاون عمليات پليس راه كشور با پيشبيني آغاز بار ترافيكي محورها از ساعت 13 امروز، ترافيك خروجيهاي تهران بويژه در جاده چالوس تا محدوده سد اميركبير (سد كرج)، هراز تا جاجرود، تهران - قم و تهران- كرج تا محدوده پارك چيتگر را داراي ترافيك سنگين گزارش كرد.
سرهنگ البرزي در گفتوگو با ايسنا با اشاره به اين كه افزايش تردد مسافران براي حركت به سمت مقصد از ظهر امروز آغاز ميشود، در خصوص محدوديتهاي ترافيكي امروز نيز تصريح كرد: تردد از ساعت 12 تا ساعت 24 از كرج به سمت چالوس ممنوع است. همچنين تردد از ساعت 15 تا 24 امروز از مرزنآباد به سمت كرج يك طرفه و از ساعت 12 تا 24 از كرج به سمت مرزنآباد ممنوع خواهد بود.
وي اعلام كرد: همچنين در محور هراز از رودهن به آباسك، از ساعت 13 تا 24 امروز تردد ممنوع و از ساعت 15 تا 24 از آباسك به رودهن، تردد يك طرفه خواهد بود.
به گفته وي، تردد كاميون و تريلر تا ساعت 24 امروز در محور هراز ممنوع است. همچنين در محور فيروزكوه، تا ساعت 24 ، تردد كاميون و تريلر به جز تريلرهاي حامل مواد سوختي و فاسد شدني از تهران به قائم شهر و بالعكس ممنوع است.
وي با بيان اين كه در صورت لزوم امكان تمديد زمان محدوديتهاي ترافيكي وجود دارد، تصريح كرد: تردد كاميون و تريلر در محور قزوين - رشت تا ساعت 24ممنوع است.
سرهنگ البرزي گفت: در محور هراز، از تهران به سمت آمل و بالعكس تردد كاميون و تريلر به جز تريلرهاي حامل مواد سوختي و فاسد شدني تا ساعت 24 ممنوع است.
معاون عمليات پليس راه كشور ادامه داد: تردد كاميونها و تريلرها به استثناي حاملهاي مواد سوختي و فاسد شدني در محورهاي منتهي به قم، (سلفچگان - قم، كاشان - قم، تهران قم و بالعكس) تا ساعت 24 ممنوع است و محورهاي جايگزين، سلفچكان - ساوه - تهران و بالعكس تعيين شده است.
وي افزود: درمحور ساوه - همدان نيز ممنوعيت تردد كاميون و تريلر به استثناي حاملهاي مواد سوختي و فاسد شدني از صبح روز گذشته آغاز شده و تا ساعت 24 امروز ادامه دارد.
معاون عمليات پليس راه كشور با اشاره به مهمترين تصادفات 24 ساعت گذشته، از تصادف سه دستگاه سواري پژو، پيكان و بيام و، در محور قائميهي استان فارس و كشته شدن 5 نفر در محل حادثه و مجروحيت دو تن ديگر خبر داد.
به گفته سرهنگ البرزي، همچنين طي 24 ساعت گذشته در استان لرستان نيز بر اثر برخورد دو دستگاه پژو و پيكان 3 تن فوت كرده و يك تن ديگر مجروح شدند كه دليل تصادف عدم توجه به جلو توسط راننده پژو بوده است.



