صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حمله اسرائیل به ایران در گزارش نهاد اطلاعاتی آمریکا

کد خبر: ۸۲۴۰
| |
13710 بازدید

یک نهاد اطلاعاتی آمریکا در گزارش خود دچار اشتباه تاریخی بزرگی شد.

به گزارش سرویس بین الملل «فردا»، آژانس اطلاعات دفاع آمریکا (DIA)، در گزارش اخیر خود، ماجرایی مربوط به 27 سال پیش را به ایران نسبت داد!

در گزارش این نهاد اطلاعاتی ذکر شده است که در سال 1981، «یک F-16 اسرائیلی، راکتور هسته ای ایران را بمباران کرد»

به نوشته ABC، این در حالی مطرح شده است که در سال 1981، اسرائیل در عملیاتی به نام عملیات اوپرا، اقدام به حمله علیه تاسیسات عراقی در اوسیراک نموده است.

این گزارش، تاریخچه ای از این نهاد بوده است که از سال 1996 تا کنون در حال تجدید چاپ است!

گفتنی است، یک تاریخ دان یهودی آمریکایی، این گاف بزرگ DIA را کشف کرده است و در نامه ای به این نهاد آورده است:« البته بعید نیست که شما از 27 سال پیش در فکر حمله به ایران بوده اید»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟