صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گزارش انتقادآمیز سنا از دروغ های بوش

روزنامه لس آنجلس تایمز با بررسی این گزارش که به زودی ارائه می شود ، تاکید کرده است در این گزارش به سیاست های بوش درباره عراق انتقاد شده است .
کد خبر: ۷۷۰۳
| |
2006 بازدید

کمیته اطلاعات سنای آمریکا پس از چهار سال تحقیق به زودی گزارش مفصلی را منتشر می کند که در آن از ادعاهای دولت بوش برای آغاز جنگ در عراق انتقاد شده است.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری شینهوا، سنای امریکا در این گزارش ، ادعای بوش را برای حمله به عراق غیر واقعی دانسته است.

روزنامه لس آنجلس تایمز با بررسی این گزارش که به زودی ارائه می شود ، تاکید کرده است در این گزارش به سیاست های بوش درباره عراق انتقاد شده است .

به نوشته این روزنامه ، در این گزارش اسنادی وجود دارد که نشان می دهد کاخ سفید با وجود داشتن اطلاعات کامل از وضع نظامی عراق برای حمله به این کشور به دروغ پرونده سازی کرده است .

روزنامه لس آنجلس تایمز ادامه داد، در این سند که با تاخیرهای بسیار منتشر می شود نادرست بودن ده ها مورد از اظهارات پیش از جنگ بوش و دیگر مقامات دولتی امریکا درباره زرادخانه سلاح های کشتار جمعی عراق و تلاش این کشور برای دستیابی به تسلیحات هسته ای به اثبات می رسد.

یکی از مقامات رسمی کنگره که از این گزارش خبر دارد به لس آنجلس تایمز گفته است از اسناد این گزارش هیچ کس خوشحال نخواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟