صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مجوز شرعي صدور كارت اعتباري صادر شد

به گفته وي هم اكنون تعداد محدودي از بانكهاي كشور از اين كارت در سيستم خود استفاده مي‌كنند كه در صورت اجرايي شدن آن، استفاده از كارتهاي اعتباري در كشور گسترش پيدا خواهد كرد.
کد خبر: ۷۵۵۳
| |
7103 بازدید
عضو كارگروه بانكداري اسلامي از رفع شدن اشكالات شرعي كارت اعتباري و ارائه آيين نامه هاي اجرايي آن براي تصويب به كميسيون پول و اعتبار خبر داد. 
  
سيد عباس موسويان در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: پس از بررسي‌هايي كه توسط كارگروه بانكداري اسلامي صورت گرفت و توضيحاتي كه به اين كارگروه ارائه شد، اشكالات شرعي وارد بر كارت اعتباري رفع شد.
وي افزود: در حال حاضر اين موضوع به نهاد حقوقي جايگزين شوراي پول و اعتبار ارجاع شده است تا در خصوص اجرايي شدن آن تصميم‌گيري بعمل آيد.
به گفته وي هم اكنون تعداد محدودي از بانكهاي كشور از اين كارت در سيستم خود استفاده مي‌كنند كه در صورت اجرايي شدن آن، استفاده از كارتهاي اعتباري در كشور گسترش پيدا خواهد كرد.
به گزارش فارس كارت اعتباري در واقع كارتي است كه به فرد دارنده كارت ميزان مشخصي اعتبار را جهت خريد در اينترنت و يا در معاملاتي كه امكان پرداخت خود پرداز را دارند، مي‌دهد. در اين كارتها مهم نيست كه مقدار خريد دقيقاً منطبق با مقدار حساب بانكي باشد، بانك و مؤسسه اي كه اين كارتها را ارائه مي‌دهد پرداخت آنها را تضمين مي كند.
شركتها و مؤسسات ارائه دهنده اين كارتهاي اعتباري به افراد امكان بازپرداخت بدهي خود را به صورت اقساط دراز مدت مي دهند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۷ - ۱۳۸۶/۱۲/۱۹
هشدار!!!
بانک مسکن سال گذشته اقدام به فروش کارتهایی تحت عنوان کارت هدیه نمود که اینجانب تعدادی را خریداری و بعنوان عیدی توزیع نمودم .غافل از اینکه در صورت عدم استفاده پس از سپری شدن تاریخ آن ُبانک مسکن نه وجه آنرا پرداخت و نه مدت آنرا تمدید می کند و میگویند کارت را دور بیانداز!! تکلیف شرعی و قانونی پول ما که نزد بانک مانده چه می شود؟!! امسال هم همین بانک دست به اقدام مشابه زده است . به هوش باشید .
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟