سعيدي: سپاه وارد رقابت احزاب نميشود
حجتالاسلام سعيدي گفت: کساني که امروز به سخنان فرمانده کل سپاه مبني بر حمايت از اصولگرايي انتقاد ميکنند، نميدانند که حضرت امام (ره) به عنوان بنيانگذار جمهوري اسلامي همواره مردم را به حمايت از متدينين و مجموعه وفادار به اصول و مباني دين و انقلاب فرا ميخواند.
به گزارش مهر، نماينده ولي فقيه در سپاه که در همايش سراسري مسئولان دفاتر تأييد و نظارت بر تبليغات سپاه سخن ميگفت، تصريح کرد: چرا مدعيان خط امام در دوراني که بيشترين اهانتها به مقدسات و ارزشهاي اسلامي و انقلاب صورت گرفت سکوت اختيار کردند؟ چرا آنجا که تفکر امام تفکر طالباني خوانده شد و فرهنگ شهادت خشونتطلبي نام گرفت، لب به اعتراض نگشودند؟ مگر امام نفرمود: پشتيبان ولايت فقيه باشيد تا آسيبي به مملکت شما نرسد؟ پس چرا در برابر آن همه هجمه به ولايت فقيه سکوت کردند؟
نماينده ولي فقيه در سپاه با تقبيح هر گونه اهانت به بيت شريف حضرت امام (ره) اصولگرايي را شالوده تفکر امام خميني (ره) خواند و گفت: امروز اصولگرايي يک انديشه و تفکر مبنايي است و سپاه پاسداران به عنوان حافظ انقلاب اسلامي و دستاوردها و ارزشهاي آن از اين اصل بنيادي حمايت ميکند، اين به مفهوم پشتيباني از يک جريان و جناح خاص نيست، چون شأن و جايگاه سپاه بالاتر از آن است که وارد دستههاي سياسي شود.
حجت الاسلام سعيدي افزود: سپاه و بسيج در برابر دو قلمرو تکليفي و ممنوعه قرار دارد که قلمرو ممنوعه ورود در حوزه احزاب و تشکلهاي سياسي و حمايت از آنان و يا ورود احزاب و تشکلها در حوزه سپاه است.
وي در تبيين قلمرو تکليفي با اشاره به کلام امام (ره) در وصيتنامه ايشان که فرمودند: من زنده باشم و يا نباشم، نگذاريد انقلاب به دست نامحرمان و نا اهلان بيفتد، افزود: مواضع و عملکرد برخي از جريانهاي فکري و سياسي با توجه به مستندات، خارج از تفکر ديني و ناقض اصول مورد تأکيد حضرت امام بوده است.
سعيدي افزود: وظيفه پاسداري از انقلاب ايجاب ميکند براي حرکت پاسداران و بسيجيان و نيروهاي وفادار واقعي به خط امام و ولايت فقيه در همه عرصههاي سياسي به ويژه انتخابات به سمت نيروهاي متعهد و متدين، انقلابي، شجاع، معتقد و ملتزم به اصول باشد و چنين جهتدهي دقيقا در راستاي تحقق وصيت نامه حضرت امام (ره) است و چنين هدايتي قطعا مصداق تحزب و گروهگرايي نيست.
نماينده ولي فقيه در سپاه تأکيد کرد: برداشتها از فرمايشهاي حضرت امام (ره) و رهبر معظم انقلاب، نبايد يکسويه باشد و آنچه مايه تأسف است اين است که برخي جريانات فکري و سياسي که دنبال منافع خود هستند با برداشت گزينشي به بخشي از فرمايشات امام تمسک ميکنند و بخش ديگر را مورد غفلت قرار ميدهند.
وي افزود: از مراکزي که مسئوليت پاسداري همهجانبه از منويات حضرت امام را دارند، انتظار است که با جامعنگري نسبت به مباني فکري حضرت امام، مانع اينگونه برداشتهاي گزينشي بشوند.
نماينده ولي فقيه در سپاه در بخش ديگري از سخنان خود، با اشاره به تک بعدي بودن مکتبها و نظامهاي غربي خاطر نشان کرد که مکتب اسلام از جامعيت لازم برخوردار است؛ يعني روح و جسم، ماده و معني و دنيا و آخرت انسان مورد توجه بوده و قانون اساسي جمهوري اسلامي که برخاسته از قرآن و سنت است از جامعيت لازم برخوردار ميباشد.
وي در ادامه سخنان خود گفت: تحقق اين جامعيت، مستلزم توجه به آن در نظام برنامهريزي و اجراست و در بخش نظارت هم همان گونه که به محيط زيست و تغذيه جسم انسان توجه ميشود، بايد بر تغذيه روح و روان انسان توجه شود که متأسفانه در اين زمينه مکانيزم و توجه لازم نميشود.
حجت الاسلام سعيدي در پايان با تأکيد بر جايگاه حساس سپاه و لزوم جامعيتنگري در برنامه ريزيها افزود: نماينده ولي فقيه بايد در سه حوزه آثار مکتوب، آثار هنري و آثار الکترونيکي نظارت کامل داشته باشد تا سلامت مجاري تغذيه فکري آحاد پاسداران و بسيجيان تضمين شود.


