جدول ليگ برتر در پايان روز اول هفته بيستم
هفته بيستم مسابقات فوتبال ليگ برتر از امروز آغاز شد؛ هفتهاي که در آن تيمهاي صباباتري و استقلال اهواز توانستند به جمع بالانشينان اضافه شوند.
به گزارش مهر، در بازيهاي امروز، صباباتري با دو گل راهآهن را شکست داد. با اين پيروزي شاگردان ضيايي 35 امتيازي شدند و به رده دوم جدول رده بندي صعود کرد.
استقلال اهواز نيز اين هفته ملوان را شکست داد. سه امتياز اين بازي، آبيپوشان اهوازي را سه پله در جدول رده بندي ارتقا داد و رده چهارم جدول ردهبندي رساند. ثبات آنها در جدول ردهبندي بسته به ناکامي ابومسلم است که روز يکشنبه در تهران به ديدار پرسپوليس خواهد رفت.
در بين تيمهاي ناکام بازيهاي امروز صنعت نفت آبادان و ملوان بندر انزلي بيشترين نزول را در جدول ردهبندي داشتند. صنعت آبادان جاي پگاه را در انتهاي جدول گرفت و ملوان نيز به رده هفتم جدول ردهبندي سقوط کرد.

گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
