صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

موافقت مشروط شورشیان چاد با آتش بس

همچنین کمیته بین المللی صلیب سرخ روز سه شنبه اعلام کرد : بر اثر درگیری هایی که چند روز گذشته در انجامنا ( پایتخت چاد ) رخ داد دستکم هزار نفر زخمی شدند.
کد خبر: ۶۱۰۳
| |
1572 بازدید

شورشیان چاد با برقراری آتش بس در این کشور بصورت مشروط موافقت کردند.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره : شورشیان چاد با برقراری آتش بس در این کشور به شرط کناره گیری رئیس جمهوری چاد از قدرت موافقت کردند.

همچنین کمیته بین المللی صلیب سرخ روز سه شنبه اعلام کرد : بر اثر درگیری هایی که چند روز گذشته در انجامنا ( پایتخت چاد ) رخ داد دستکم هزار نفر زخمی شدند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از ژنو انا شف سخنگوی کمیته بین المللی صلیب سرخ با بیان اینکه درگیری ها در چاد هزار زخمی برجای گذاشته است افزود: این فقط یک تخمین است .

با این وجود کمیته بین المللی صلیب سرخ امار دقیق کشته های درگیری ها در پایتخت چاد را اعلام نکرد.

این سخنگو افزود: گروه کمیته بین المللی صلیب سرخ در چاد با استفاده از آرامشی که از روز دوشنبه برقرار است به بیمارستان ها سرکشی کرده و به این نتیجه رسیده اند که هزار نفر در درگیری های چاد زخمی شده اند.

بر اساس اماری که یک منبع در یک سازمان بشر دوستانه اعلام کرد در خشونت های چاد تعداد بسیاری کشته و دستکم پانصد نفر زخمی شده اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار