موساد: NIE مانع تحریم جدید علیه ایران
به اعتراف رئيس موساد (سازمان جاسوسي رژيم صهيونيستي) گزارش برآورد اطلاعات ملي آمريکا (NIE) که بر نظامي نبودن برنامه هستهاي ايران تاکيد کرده است، ممکن است مانع تلاشهاي بينالمللي براي اعمال تحريمهاي جديد عليه تهران شود.
به گزارش مهر، «ميرداگان» روز گذشته در کميته امور خارجي و دفاعي کنيست (پارلمان اسرائيل) به زعم خود مدعي شد که بر اساس برخي برآوردهاي امنيتي، ايران تا سال 2009 به تواناييهاي هستهاي دست خواهد يافت و برآوردهاي خوشبينانهتر ميگويند که جمهوري اسلامي تا پيش از پايان سال 2010 هستهاي نخواهد شد.
سازمان برآورد اطلاعات ملي آمريکا (NIE) دوشنبه 12 آذر گزارشي را منتشر کرد که در آن به صلحآميز بودن برنامه هستهاي ايران اشاره و اعلام شده بود که آمريکا از 2003 ميلادي به خوبي از اين مطلب آگاهي داشته است که تهران در پي توليد سلاحهاي هستهاي نيست .
علاوه بر اين، ايران هم بر اينکه هرگز برنامه هستهاي نظامي نداشته، تاکيد کرده است؛ حتي سرگئي لاوروف، وزير امور خارجه روسيه به صراحت اعلام کرد: ايران حتي پيش از سال 2003 نيز برنامه تسليحاتي اتمي نداشته است. از اين رو تلاش کشورهاي غربي براي صدور قطعنامه جديد تحريمها عليه ايران غيرموجه و غيرمنطقي به نظر ميرسد.


