صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پودر ماشين لباس‌شويي هنوز توزيع نشده

کد خبر: ۴۸۴۶
| |
2111 بازدید

جلسه ويژه وزارت بازرگاني براي مهار بحران پودر شوينده (ماشين لباس‌شويي) در حالي برگزار شد كه با وجود اظهارات مسوولان اين وزاتخانه‌ كه وعده توزيع گسترده پودرهاي شوينده دستي و ماشيني را از روز شنبه داده بودند، هنوز اين بحران در بازار وجود دارد.

به گزارش ايسنا، پيش از اين اعلام شده بود كه توزيع گسترده پودرهاي شوينده براي پايان دادن به بحران كمبود و گراني از امروز (شنبه) آغاز مي‌شود ولي روساي اتحاديه‌هاي مرتبط با توزيع پودرها و مسوولان فروشگاه‌هاي بزرگ زنجيره‌اي از توزيع نشدن اين پودرها در نهادهاي تحت پوشش خبر مي‌دهند.

سعيد درخشان ـ رييس اتحاديه سوپرماركت‌داران تهران ـ در اين باره به ايسنا گفت: ما آمادگي داريم هر محموله‌اي كه به دستمان برسد بين اعضا توزيع كنيم ولي تا كنون هيچ پودري توزيع نشده است.

او به سوءاستفاده‌ها و گران‌فروشي‌هايي كه در چند روز اخير در فروش پودر شوينده انجام شده است اشاره كرد و گفت: بسياري از واحدهاي بدون پروانه در اين روزها پودرهاي رختشويي و لباسشويي را با قيمت‌هاي 1000 تا 1200 تومان هم به فروش رساندند.

جمالي نماينده اتحاديه در جلسه امروز وزارت بازرگاني هم در اين باره گفت: قرار شد كه ما روز يكشنبه اسامي اعضاي خود را به وزارت بازرگاني اعلام كنيم تا آن‌ها پودر را بين اعضا تقسيم كنند.

علي‌اكبر نيكوكار ـ رييس اتحاديه خواروبارفروشان تهران ـ هم با اشاره اينكه نماينده‌اي از سوي اين اتحاديه به جلسه وزارت بازرگاني دعوت نشده بود، گفت:‌ در حال حاضر پودر تقريبا در بازار موجود نيست و بسياري از سودجويان از اين شرايط سوءاستفاده مي‌كنند.

او تاكيد كرد: تنظيم بازار پودر شوينده بدون حضور خرده‌فروشي‌ها غيرممكن است و با پخش آن در چند مركز بزرگ اين بحران همچنان ادامه خواهد داشت.

همچنين فروزش ـ‌ مدير فروش گروه بهداشتي فروشگاه‌هاي رفاه ـ‌ با اشاره به اينكه به مجموعه فروشگاه‌هاي رفاه دستور داده شده كه پودر فقط به صورت تكي به فروش برسد، گفت: كارخانه‌هاي توليدي قول توزيع هشت هزار تن پودر را در روزهاي آينده داده‌اند و ما هم نياز خود را فعلا 1000 تن اعلام كرده‌ايم.

او گفت: در حال حاضر ذخيره پودر شوينده در فروشگاه‌هاي رفاه بسيار محدود است و فروش در برخي فروشگاه‌ها كه ذخيره دارند ادامه دارد ولي در بسياري از فروشگاه‌ها هيچ پودري موجود نيست.

همچنين روابط عمومي فروشگاه شهروند هم از توزيع نشدن پودر شوينده طي روزهاي اخير و امروز دراين فروشگاه‌ها خبر داد.

به گزارش ايسنا در اواخر هفته گذشته مسوولان مربوطه بخصوص در وزارت بازرگاني اعلام كردند كه بزودي چندين هزار تن پودر ماشين لباس‌شويي در بازار توزيع خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۸ - ۱۳۸۶/۱۰/۲۳
لطفا" اعلام کنند در کدام فروشگاههای بزرگ توزیع شده است؟
ثانیا بر کار فروشگاههای بزرگ هم نظارت کنند چون قیمتها در اینجاها خیلی بالاست
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟