صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برق هسته‌ای، 87 وارد مدار ايران می‌شود

رئیس سازمان انرژی اتمی ابراز امیدواری کرد تا پایان امسال همه موضوعات باقیمانده میان ایران و آژانس حل شود.
کد خبر: ۳۳۹۴
| |
2338 بازدید

رئیس سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران از دریافت نخستین محموله سوخت نیروگاه اتمی بوشهر در صبح امروز خبر داد و اعلام کرد: این نیروگاه سال آینده وارد مدار شبکه برق کشور می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا آقازاده ارسال نخستین محموله سوخت نیروگاه اتمی بوشهر را خبر خوش هسته ای دیگری خواند که در ماه مبارک ذی الحجه به ملت ایران اعلام می شود.

وی گفت: نیروگاه بوشهر در شرایط 95 درصدی تکمیل است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ارسال سوخت نیروگاه بوشهر را حاوی این پیام خواند که با روند همکاری های ایران و آژانس موضوع هسته ای ایران روند عادی شدن را طی می کند.

آقازاده گفت: دریافت سوخت توسط ایران تاثیر قابل توجهی در موضوع هسته ای ایران در جهان خواهد گذاشت به ویژه آنکه روسیه از اعضای گروه 1+5 و دارای حق وتو در شورای امنیت است.

وی افزود: وقتی روسیه اعلام می کند به همکاری های هسته ای با ایران ادامه خواهد داد و گزارشات آژانس را موید فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران می داند طبعا این موضوع مقدمه ای برای توسعه 20 هزار مگاوات برق هسته ای ایران خواهد شد.

معاون رئیس جمهور ارسال سوخت نیروگاه بوشهر را تاییدی بر طرح دکتر احمدی نژاد مبنی بر عادی شدن موضوع هسته ای ایران خواند.

رئیس سازمان انرژی اتمی ابراز امیدواری کرد تا پایان امسال همه موضوعات باقیمانده میان ایران و آژانس حل شود.

وی گفت: در این شرایط ماندن پرونده ایران در شورای امنیت موضوعیت خود را از دست خواهد داد.

آقازاده که در اخبار 14 شبکه یک سیما سخن می گفت، در پاسخ به این سئوال که با دریافت سوخت نیروگاه بوشهر آیا ایران باز هم نیاز به تکمیل تاسیسات غنی سازی در نطنز خواهد داشت، گفت: نیروگاه 360 مگاواتی دارخوین با طراحی داخلی و به دست متخصصان ایرانی در حال ساخت است و قرار است سوخت این نیروگاه از تاسیسات غنی سازی نطنز تامین شود.

وی با اشاره به مدت زمان لازم برای تکمیل نیروگاه دارخوین تصریح کرد: توسعه غنی سازی نطنز از 3 هزار دستگاه سانتریفیوژ به 5 هزار دستگاه ضروری است و این کار تا پایان تکمیل نیروگاه دارخوین انجام خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۳ - ۱۳۸۶/۰۹/۲۶
به به چشم دولت مردان ما روشن بعداز 8 سال سیاه کاری روسها بلاخره به لج آمریکا هم که شده سوخت به دست ما رسید وگرنه حالاحالاها سرکار بودیم واز طرفی خدا بخیر کنه چون عوض ارزان شدن برق باید شاهد گرانتر شدن آن نیز باشیم واقعاً که !!!!!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟