چاوز باز هم به تهران سفر ميكند
وي پس از حضور در اين نشست راهي ايران، فرانسه و پرتغال ميشود تا سفرهاي كوتاه و فشرده كاري انجام دهد. اما جزييات و زمان اين سفرها اعلام نشده است.
کد خبر: ۱۵۴۱
| | 3325 بازدید
وزارت اطلاع رساني ونزوئلا اعلام كرد: هوگو چاوز در روزهاي آينده به ايران، عربستان، فرانسه و پرتغال سفر خواهد كرد.
به گزارش پايگاه اينترنتي «اليونيورسال»، وزارت اطلاع رساني ونزوئلا اعلام كرد: هوگو چاوز، رئيس جمهور اين كشور روز پنجشنبه، راهي عربستان خواهد شد تا در نشست سازمان كشورهاي صادركننده نفت (اوپك) كه قرار است 18-17 نوامبر در رياض برگزار شود، شركت كند.
وي پس از حضور در اين نشست، راهي ايران، فرانسه و پرتغال ميشود تا سفرهاي كوتاه و فشرده كاري انجام دهد، اما جزييات و زمان اين سفرها اعلام نشده است.
انتظار ميرود، چاوز 20 نوامبر به پاريس سفر كند تا با نيكلا ساركوزي، همتاي فرانسوياش درباره مسائل مربوط به كلمبيا گفتوگو كنند.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


