صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جهانگيري: کانديدا مي‌شوم

وي درباره انجام فعاليت‌هاي انتخاباتي ائتلاف‌هاي صورت گرفته نيز گفت: هم اكنون کارهاي فعالان سياسي براي‌ انتخابات، تنها در حد انجام کارهاي ستادي و برنامه ريزي است.
کد خبر: ۱۴۷۱
| |
2916 بازدید

وزير سابق صنايع و معادن، با بيان اين که مجلس هشتم، جايگاه افراد واقع بين است، گفت: اين واقع‌گرايي هم در بين اصولگرايان و هم در بين اصلاح‌ هست و به احتمال فراوان اين مجلس ترکيبي از اين دو گروه خواهد بود.

اسحاق جهانگيري، وزير سابق صنايع و معادن، در گفت‌وگو با مهر، حضورش در انتخابات مجلس هشتم را قطعي خواند و گفت: نمي دانم نام من در چه ليست‌هايي خواهد بود، اما ليستي که حزب کارگزاران داده، شامل افراد توانمند است که مي‌توانند تأثير بسزايي در مجلس داشته باشند.

وي درباره انجام فعاليت هاي انتخاباتي ائتلاف‌هاي صورت گرفته نيز گفت: هم اكنون کارهاي فعالان سياسي براي‌ انتخابات، تنها در حد انجام کارهاي ستادي و برنامه‌ريزي است.
وزير سابق صنايع و معادن تأکيد کرد: هر دو جناح اصلاح طلبان و اصولگرايان، بايد نسبت به رفع نقطه ضعف هاي خود حساس باشند.

جهانگيري شانس جريان اصلاح طلب براي ائتلاف را بيش از اصولگرايان دانست و از دستگاه‌هايي اجرايي نيز خواست که در انتخابات آتي تنها بر پايه قانون عمل کنند.

اين وزير دولت خاتمي با بيان اين که فعاليت‌هاي اصولگرايان انسجام بيشتري نسبت به اصلاح‌طلبان ندارد، خاطر نشان کرد: گمان نمي‌کنم اصولگرايان با همه امکاناتي که دارند، خيلي از اصلاح طلبان برنامه ريزي مدون و منسجم تري داشته باشند!

جهانگيري با بيان اين که مجلس هشتم جايگاه افراد واقع بين است، گفت: اين واقع‌گرايي هم در بين اصولگرايان و هم در بين اصلاح‌طلبان هست و به احتمال فراوان، اين مجلس ترکيبي از اين دو گروه خواهد بود.
جهانگيري در پايان اظهار داشت: درخواست‌هاي زيادي از آقاي خاتمي براي حضور در انتخابات شده، اما ايشان اعلام کرده‌اند در انتخابات حضور نخواهند يافت و بنده بعيد مي‌دانم که نظرشان در روزهاي پاياني تغيير يابد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟