امروز، قرائت تحقیق‌وتفحص از خودروسازی

رودکی تصریح کرد: هم اکنون حرفهای ضد و نقیضی می‌زنند که کسانی که مخالف طرح تحقیق و تفحص هستند مانع به قرائت هستند.
کد خبر: ۷۱۱
| |
2100 بازدید
نماینده شیراز از عدم قرائت گزارش تحقیق و تفحص از صنایع خودرو سازی کشور در صحن علنی مجلس انتقاد کرد.

به گزارش مهر، محمدنبی رودکی، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در جلسه علنی امروز در تذکر آئین نامه ای خود با استناد به بندهای 5،6،7 ماده 23 آئین نامه داخلی مجلس اظهار داشت: ماده 5 نظارت بر انجام امور مربوط به گزارشات و چاپ و توزیع آنان، ماده 6 تهیه و تنظیم برنامه هفتگی مجلس و بند 7 مسئولیت ونظارت بر رعایت اوقات و مهلت های مذکور در این آئین‌نامه است.

وی افزود: هم اکنون مدت 4 ماه است که 2 مرتبه بحث تحقیق و تفحص از صنعت خودرو سازی کشور در صحن علنی مجلس مطرح شده و در دستور هفتگی نیز به چاپ رسید اما هنوز در صحن علنی قرائت نشده است.

رودکی تصریح کرد: هم اکنون حرفهای ضد و نقیضی می‌زنند که کسانی که مخالف طرح تحقیق و تفحص هستند مانع به قرائت هستند.

محمد حسن ابوترابی که ریاست جلسه علنی امروز را بر عهده داشت در پاسخ به رودکی گفت: از آنجایی که وارد بررسی لایحه مسکن شده بودیم و باید آن را به پایان می‌رساندیم مقرر شد قرائت گزارش را پس از رسیدگی به این لایحه در دستور خواهیم داشت.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی