ابهام در سرنوشت گروگان ژاپنی

کد خبر: ۸۴
| |
2534 بازدید
فرمانده نیروی انتظامی ایران، از سرنوشت دانشجوی ربوده شده ژاپنی در بم، اظهار بی‌اطلاعی كرد.
«ساتوشی ناکامورا» دانشجوی جامعه‌شناسی روز دوشنبه گذشته پس خروج از محل اقامت خود در شهر بم توسط افراد مسلح ربوده شد.
به گزارش ایرنا، سرتیپ پاسدار اسماعیل احمدی مقدم روز یكشنبه به خبرنگاران گفت: «طبق آخرین اطلاعات سرویس‌های اطلاعاتی ناجا دانشجوی ربوده شده ژاپنی از كشور خارج نشده و هدف گروگانگیران معاوضه این دانشجو با یكی از همدستان زندانی‌شان است».
این درحالی است که پیش از این «ماساهیکو کومورا»، وزیر امور خارجه ژاپن در پیوند با این آدم‌ربایی گفته بود که منوچهر متکی، همتای ایرانی‌اش به وی اطلاع داده است که نیروهای امنیتی ایران منطقه‌ای را که این گروگان در آنجا نگهداری می‌شود، شناسایی کرده‌اند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟
آخرین اخبار