مرد شرور با 7 نوچهاش تحت تعقيب پليس قرار گرفتند
مردي كه در جريان اختلاف با صاحب يك مشاوره املاك همراه 7 نوچه خود، خانواده و كاركنان وي را تهديد به قتل كرده بود، تحت تعقيب پليس تهران قرار گرفت.به گزارش «جامجم»، چند روز قبل مردي به شعبه هفتم بازپرسي دادسراي ناحيه 5 تهران مراجعه و از مردي مسلح به خاطر تهديد به قتل شكايت كرد.
شاكي در تشريح ماجرا به بازپرس مشفق گفت: صاحب يك مشاوره املاك هستم. چندي قبل با يكي از دوستان قديميام اختلاف پيدا كردم و پس از چند ماه مشاجره و درگيري، اختلافهايمان پايان گرفت و از آن به بعد ديگر او را نديدم.شاكي ادامه داد: ماهها از كامران (دوستي قديميام) بيخبر بودم تا اينكه از هفته گذشته او با تماسهاي تلفني مرا تهديد به مرگ ميكند، حتي 5 روز است با سد كردن راه اعضاي خانوادهام و نيز كاركنان من، آنها را به مرگ تهديد كرده است.مرد شاكي در ادامه اظهاراتش گفت: به دنبال اطلاع از اين موضوع، بشدت شوكه شده و از اعضاي خانواده و كاركنان خود خواستم مراقب باشند تا دچار حادثه نشوند. اين تهديدها ادامه داشت تا اين كه روز گذشته در حال بازگشت به خانه بودم كه كامران همراه 7 مرد قوي هيكل راهم را در خياباني در غرب تهران سد كرد و پس از كتك زدن من، قصد جانم را داشتند كه با دادوفرياد، رهگذران متوجه ماجرا شده و با درگير شدن با آنها، مرا نجات دادند.
با ثبت اظهارات اين مرد، اعضاي خانواده و كاركنان وي هم براي ادامه تحقيقات با دستور قضايي بازپرس پرونده به مركز پليس تهران احضار شدند.در تحقيق از آنها معلوم شد متهم فراري ـ كامران ـ آنها را به مرگ تهديد كرده و ميترسند كه مرد شرور، نقشههاي شوم خود را عملي كند.
با ثبت اظهارات آنها، ماموران جستجوي ويژهاي را براي دستگيري كامران و 7 مرد قوي هيكل ـ كه نوچههاي وي هستند ـ آغاز كردند.


