صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ملی گلد موبایل خبر

مسی قراردادش را با بارسلونا فسخ کرد

«امروز تمامی اعضای تیم فوتبال و باشگاه بارسلونا تست‌های مربوط به کرونا را انجام دادند اما مسی غایب بود چرا که پیش از آزمایش به مسوولان بارسلونا پیام داده بود که با توجه به بندهای موجود در قراردادش، آن را به صورت یک طرفه فسخ کرده و دیگر بازیکن بارسلونا نیست.»
کد خبر: ۹۹۹۶۳۵
| |
19177 بازدید
مسی قراردادش را با بارسلونا فسخ کرد

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، یکی از خبرنگاران مطرح اسپانیایی خبر از فسخ قراراداد یکطرفه مسی با باشگاه بارسلونا داد.

 شکست ۸ بر ۲ بارسلونا برابر بایرن مونیخ در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، حواشی زیادی را در تیم مطرح کاتالان ایجاد کرد. از سرمربی این تیم گرفته تا خیلی از بازیکنانی که دیگر آینده خود را در بارسلونا نمی‌بینند ممکن است دیگر برای آبی اناری‌ها به میدان نروند.

اما این لیونل مسی فوق ستاره آرژانتینی است که بیش از همه اخبار را معطوف خود کرده و هنوز آینده او در بارسلونا مشخص نیست.

مارسلو بچلر نوشت: «امروز تمامی اعضای تیم فوتبال و باشگاه بارسلونا تست‌های مربوط به کرونا را انجام دادند اما مسی غایب بود چرا که پیش از آزمایش به مسوولان بارسلونا پیام داده بود که با توجه به بندهای موجود در قراردادش، آن را به صورت یک طرفه فسخ کرده و دیگر بازیکن بارسلونا نیست.»

ملی گلد موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات