صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

10 درصد داروهاي يارانه‌اي قاچاق مي‌شود

کد خبر: ۹۹۹۱۷
| |
1632 بازدید

رئيس سازمان بازرگاني استان قم گفت: 10 درصد داروهاي يارانه‌اي توليد داخل به خارج از کشور قاچاق مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي سازمان بازرگاني استان قم، حسن جمشيديها در جلسه بررسي وضعيت قاچاق دارو و فرآوردهاي تقويتي قم گفت: پايين بودن قيمت دارو در ايران يکي از مهمترين عوامل بروز پديده قاچاق دارو از داخل به خارج از کشور محسوب مي‌شود و اين شرايط به گونه‌اي است که10 درصد داروهاي يارانه‌اي به خارج از کشور قاچاق مي‌شوند.

وي با اشاره به وضعيت قاچاق دارو و مکمل‌هاي دارويي اظهار داشت: يکي از معضلات موجود در بسياري از کشورهاي جهان از جمله کشور ايران، قاچاق بي رويه دارو و مکمل‌هاي دارويي، غذايي و ورزشي است که اين امر در کشور ما به دليل تخصيص يارانه توسط دولت، نسبت به ساير کشورها گسترده تر است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟