22 هزار كلاس‌درس در ‌شهر تهران مشكل دارند

از بين 6500 مدرسه نيمه تمام آموزش و پرورش بيش از نهصد مدرسه مربوط به طرح‌هاي مشارکتي خيرين است که اتمام اين مدارس با تامين هزينه و پرداخت سهم دولت در اولويت قرار دارد.
کد خبر: ۹۹۸۷۲
| |
992 بازدید
وزير آموزش و پرورش گفت:‌ تمام 6500 مدرسه نيمه تمام را در سال جاري تکميل خواهيم کرد.

به گزارش خبرگزاري ايلنا، حميدرضا حاجي بابايي در دوازدهمين همايش خيرين مدرسه ساز استان تهران، افزود: از بين 6500 مدرسه نيمه تمام آموزش و پرورش بيش از نهصد مدرسه مربوط به طرح‌هاي مشارکتي خيرين است که اتمام اين مدارس با تأمين هزينه و پرداخت سهم دولت در اولويت قرار دارد.

وي از تحقق سهم 50 درصدي دولت براي ساخت مدارس مشارکتي و خيرساز خبر داد و اضافه کرد: براساس توافق ميان دولت و خيرين مدرسه ساز 50 درصد از هزينه ساخت و ساز مدارس را خيرين و پنجاه درصد ديگر را دولت بايد تامين کند.

وزير آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: کميته ساماندهي مدارس شهر تهران در آموزش و پرورش تشکيل شده است و در اين کميته بايد مدارسي که در شهر تهران نيازمند تخريب و بازسازي هستند مورد توجه جدي قرار گيرد.

حاجي بابايي بااشاره به اينکه از 33 هزار کلاس درس شهر تهران 22 هزار کلاس درس مشکل دارد افزود: خيرين مدرسه ساز شهر تهران بايد در زمينه ساخت مدرسه جديد در پايتخت قوي تر از ساير استان ها عمل کنند.

وي تاکيد کرد: 66 درصد از مدارس شهر تهران نيازمند بازسازي است که اين موضوع نيز بايد در کميته ساماندهي مدارس مورد توجه قرار گيرد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
آخرین اخبار
وب گردی