ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ترامپ: فعلا نمی‌خواهم با چینی‌ها مذاکره کنم

رئیس‌جمهور آمریکا شب گذشته اعلام کرد که مذاکرات تجاری که قرار بود روز شنبه با چین انجام شود به شخصه لغو کرده است.
کد خبر: ۹۹۷۶۲۷
| |
3169 بازدید

به گزارش فارس به نقل از رویترز، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، شب گذشته اعلام کرد که وی شخصا مذاکرات تجاری با چین را لغو کرده است.

این مذاکرات قرار بود روز شنبه با هدف بررسی میزان پیشرفت چین در عمل به تعهداتش در فاز نخست توافق تجاری با آمریکا برگزار شود.

ترامپ در سخنان خود افزود که فعلا نمی‌خواهد با چینی‌ها مذاکره کند.

وی طی مصاحبه‌ای در یک مراسم در شهر یوما در ایالت آریزونا در پاسخ به این سؤال که آیا قصد دارد توافق تجاری با چینی‌ها را کنار بگذارد گفت در این باره فکر خواهد کرد.

در حالی که قرار بود این مذاکرات روز شنبه به صورت مجازی بین مقامات چینی و آمریکایی برگزار شود به یک باره شب قبل از آن لغو شد.

رسانه‌ها اعلام کردند یکی از دلایل لغو این مذاکرات روی آوردن یک باره چینی‌ها به افزایش واردات محصولات کشاورزی از آمریکا بود.

آمریکا از اینکه چینی‌ها به میزانی که تعهد کردند از آمریکا نفت و گاز و محصولات کشاورزی وارد نکرده‌اند ناراحت هستند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟