آتش‌سوزی تانکر حامل بنزین در جاده چابهار- کنارک

مدیر امور خدمات شهری و روستایی سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: آتش‌سوزی یک دستگاه تریلر حامل سوخت در چهار کیلومتری مسیر گیت شمالی به سمت فرودگاه بین‌المللی کنارک با تلاش آتش‌نشانی و امداد و نجات سازمان و همکاری آتش نشانان اداره کل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان مهار شد.
کد خبر: ۹۹۷۱۰۳
| |
14546 بازدید
|
۲
آتش‌سوزی تانکر حامل بنزین در جاده چابهار- کنارک

اقبال صادقی یکشنبه شب در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این آتش‌سوزی به وسیله ماشین‌های امداد و نجات شامل سه دستگاه خودرو سنگین عملیات اطفاءحریق، یک دستگاه پشتیبان سنگین، یک دستگاه پیشرو و یک دستگاه امداد و نجات از دو ایستگاه منطقه آزاد چابهار اعزام و مهار شد.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه این تانکر ماده اشتعال‌زا بنزین حمل می‌کرده حجم آتش بالا بوده که در این عملیات ۴۰ هزار لیتر آب و هزار و۵۰۰ لیتر فوم برای اطفاءحریق مصرف شده است.

وی اظهار داشت: در این حادثه متأسفانه دو نفر از هموطنان شامل راننده و کمک راننده فوت کرده‌اند.

وی بیان کرد: در این عملیات که به مدت چهار ساعت به طول انجامید، ۱۵ نفر از پرسنل آتش‌نشانی منطقه آزاد چابهار و ۵ نفر آتش نشان اداره کل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان مشارکت داشتند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۷
علت تحت بررسی است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۷
چیزی ازش نمونده . دیگه مهار آتش معنی نمیده .
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت