کره شمالی: کمک های خارجی را نمی پذیریم

رهبر کره شمالی اعلام کرده است که با هدف جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، کمک های خارجی در جریان سیل مرگبار در این کشور را نمی پذیرد.
کد خبر: ۹۹۶۵۶۰
| |
6268 بازدید
کره شمالی: کمک های خارجی را نمی پذیریم

به گزارش تابناک به نقل از یونهاپ، «کیم جونگ اون»، رهبر کره شمالی اعلام کرده است که با هدف جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، کمک های خارجی در جریان سیل مرگبار در این کشور را نمی پذیرد.

به گفته رهبر کره شمالی با وخیم تر شدن اوضاع ویروس کرونا در سراسر جهان، نباید اجازه داد هیچگونه کمک خارجی وارد کشور شود.

کمیته بین المللی صلیب سرخ به نقل از کمیته مدیریت بحران کره شمالی اعلام کرده است که به دنبال جاری شدن سیل بعد از هفته‌ها باران موسمی شدید و غیرطبیعی، دست‌کم ۲۶ نفر در این کشور کشته و مفقود شدند.

همچنین آژانس خبری مرکزی کره شمالی اعلام کرده است که دست‌کم ۱۶ هزار و ۶۸۰ خانه و ۶۳۰ ساختمان عمومی بر اثر باران‌های سیل‌آسا تخریب شده یا زیر سیلاب رفته‌اند.

همچنین حدود ۴۰ هزار هکتار زمین‌های کشاورزی آسیب دیدند و بسیاری از جاده‌ها، پل‌ها و مسیرهای ریلی هم دچار آسیب شدند. یک سد و نیروگاه هم خسارت دیده است.

منبع: مهر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت
آخرین اخبار