میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

۱۳ کشته در حمله افراد مسلح ناشناس در نیجریه

سخنگوی پلیس ایالت «بنوئه» در مرکز نیجریه اعلام کرد که در حمله افراد مسلح ناشناس، ۱۳ نفر کشته و شماری هم زخمی شدند.
کد خبر: ۹۹۶۰۵۷
| |
5569 بازدید
۱۳ کشته در حمله افراد مسلح ناشناس در نیجریه


به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری فرانسه، پلیس نیجریه امروز سه‌شنبه اعلام کرد که مردان مسلح ناشناس ۱۳ نفر را در ایالت «بنوئه» (Benue) واقع در مرکز این کشور به قتل رسانده اند.

بر اساس اعلام این خبرگزاری، سخنگوی پلیس ایالت «بنوئه» در این خصوص اعلام کرد که حدود ۲۰ فرد مسلح در این حمله دست داشته اند.

بر اساس اعلام وی، تعداد زیادی نیز بر اثر این حمله زخمی شده اند.

به گفته وی، نیروهای اعزامی پلیس به محل درگیری تا کنون ۱۳ جسد را پیدا کرده اند.

برخی اخبار در این خصوص حاکیست، این حادثه در پی دعوای طولانی مدت قبیله‌ای بر سر مالکیت زمین، آب و دسترسی به فرصت‌های سیاسی در نیجریه بوده است؛ اما احتمال وقوع این حادثه بر اثر حمله تروریست های تکفیری بوکوحرام نیز رد نشده است.

منبع: مهر
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات