واکنش عطریانفر به شایعه نامهنگاری
محمد عطريانفر خبرسازي سايتهاي ضد انقلاب درباره ارسال نامه به موسوي و كروبي را تكذيب كرد.
به گزارش فارس محمد عطريانفر عضو سابق شوراي مركزي حزب كارگزاران سازندگي با اشاره به مطالب منتشر شده در برخي سايتهاي ضدانقلاب مبني بر فشار به وي و ابطحي براي صدور نامه به موسوي و كروبي، گفت:بنده براي اولينبار است كه چنين چيزي را ميشنوم و هيچ سابقه ذهني هم در اين مورد ندارم.
وي افزود: آنچه كه در اين سايتها درج شده مطابق با واقعيت نيست و همه اين مطالب را تكذيب ميكنم؛ اين نوع خبرسازي ها ايجاد تعارض بين افراد است و من شخصاً علاقمندم كه همه بازداشت شده ها هرچه زودتر آزاد شوند و نسبت به اداي رسالت تاريخي و اعتقادي خود در حق نظام اسلامي و بازگشت آرامش به كشور تلاش كنند.
عضو سابق شوراي مركزي حزب كارگزاران سازندگي تصريح كرد كه ضرورت روزگار ما ايجاد الفت، همدلي و همراهي همه نيروهايي است كه دل در گرو نظام اسلامي و آرمانهاي امام دارند و هيچ نگاه و عمل سياسي دلبسته گان به نظام، نبايد آنها را از اداي اين تكليف باز دارد.


